2777
2789
عنوان

به شوهره خواهر شوهرم بگم

598 بازدید | 22 پست

ببینین وضعشون متوسطه ولی از وقتی که من عروسشونم خرجشونو شوهرم میده کل خریدای خواهرشوهرم با خرید عید و مدرسه و راحتی بچه هاش.برادرشوهرای دیگم کاری ندارن.

بعد تو صفر بودیم خواهر زادش زنگ زده میگه برام از اون کیفهای چرخ دار بخر بیار نمیدونم چی بخر منم زیر لب گفتم(یتیم گالاسان)شوهرم گفت چی؟؟؟گفتم میگم (ددیم آلاسان) عصبی شد خلاصه رفتیم بیرون خرید کنم دیدم من تو اتاق پروام یه کفتان اورده میگه اینم برا خواهرم برداریم.

بچه ها نمیدونم حامله ام حساس شدم یا چی ولی اعصابم نمیکشه مادرشوهرم میگه برادرش باید کمک کنه تا اونا جمع کنن خونه بخرن.

اونوقت من تا الان یه دکتر برا حاملگیم نرفتم ،یه سونو نرفتم.از روی برنامه تلفن متوجه شدم چند هفتمه،چون مادرش میگه بره بهداشت.منم لج کردم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه یه ذره مادرشوهرم یا خواهرشوهرم باهام خوب باشن باز نمیسوزم،همیشه میگه من جوونیمو برا بچه هام گذاشتم ولی به قران مجید فقط ازدواج نکرده همه کار کرده.

خو منم دلم میخواد اختیار پول شوهرمو داشته باشم نه که برام تصمیم بگیرن من چهار پنج ساله عروس شدم ولی تازه بزور حامله شدم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
چقد شرایط سختی داری برای چی شوهرت برای اونا خرج میکنه شماهم قناعت نکن خرج نکن

خب دلم نمیاد ،دلم بیاد هم باید با مادرش مشورت بکنه.

نمیدونم وضعیت خواهرشوهرتو

ولی اگه شوهر داره چه معنی میده برادرش خرجشو بده تن لش پرورش میدین؟؟ 

بعدم اطلاع از سلامتی بچه خودش که واجبتره برو چکاب های بارداری و کامل انجام بده

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

شوهرت مگه چقدر درآمد داره؟

پولدار نیستیم ولی دکوراسیونه کارش و بد نیست درامدش.درواقع من دقیق نمیدونم ماهی چقد درمیاره 

وقتی زن خودش خرج نکنه خب برای یکی دیگه خرج میشه ، اشتباه از توعه حتی تقصیر شوهرت هم نیست بلد نیستی چ ...

خو چجوری بگیرم ،وسط رابطه گفتم نشده،وقتای خوبمون گفتم نشده ،داد میزنم داد میزنه فحش میده دوبار هم کتک زده جلو ننش 

این شوهرا رو از کجا میارین؟ 

با اینجور آدما نباید مدارا کرد یه دعوای حسابی بکن باهاشون تا بشینن سرجاشون بفهمن جایگاهشون چیه

پسفردا خدای نکرده زبونم لال بچت یه ذره عیب داشته باشه همونو مادرشوهرت میکوبه تو سرت حتما یه دکتر خوب برو

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>