2777
2789
عنوان

به دعا اعتقاد دارین یا نه😑

194 بازدید | 30 پست

سلام عزیزان به دعا گرفتن باور دارین؟ یا خرافه است میشه برای کسی باطل کرد بدون اینکه خودش بفهمه ؟ خاطره ای اگه دارین بگین چیشد که باور کردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

بچه که بودم بیمار بودم میخاستن ببرن اتاق عمل دعاکه گرفتن اوکی شدم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

فک کردم دعا برا حاجت میگی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

واقعا ازکی

خبررندارم ولی مث اینکه اقا گفته رو این کاغذ ونیکاد بنویسید و نوشتن

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

باور نکردم و نخواهم کرد..

منم باور ندارم ولی کسیو اطرافم دارم که مادرش اعتقاد داره م خودشم رفتاراش یهو عوض شده میگه دیگه باهات راحت نیستم دلیلشم نمیدونه یا دیگه اصلا محل نمیده😕