2777
2789
عنوان

به دعا اعتقاد دارین یا نه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 30 پست
منم باور ندارم ولی کسیو اطرافم دارم که مادرش اعتقاد داره م خودشم رفتاراش یهو عوض شده میگه دیگه باهات ...

همش الکیه. بخاطر اینکه مادرش باور داره و هی تو کله ی این میخونه که اره راسته و فلان..توهم زده

((درخواست دوستی هیچکی رو قبول نمیکنم حتی خانما🌱))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا 

که آره 

اما طلسم هم راسته تو قرآنم اومده ولی برای کارای بد ازش استفاده می کنن و گناه خیلی خیلی بزرگیه و پا خودشونم گیر میفته 

یعنی سر خودشونم بلا میاد 

مثلا اینایی که برای جدایی زن و شوهر بر میدارم 

سر خودشونم میاد 

اما خدا مواظبت می کنه از بنده ی مومنش و با معوذتین باطل میشه سحرشون بر ماها 

مثلا مادر شوهرم برا من گرفته بود 

اما چون من اهل مستحبات بودم متوجه شدم و خدا کمکم کرد و اتفاقی نیفتاد خدا را شکر برام 

نماز شب و استغفار سحر خیلی مهمه و پناه بر خدا هم دقیقا تو معوذتین اومده و آدم تو نماز شب می خونتون و در پناه خدا قرار می گیره از شر آدمای بد و ... واز شر وساوس شیطان که گناه نکنه و ...

نهایتا سر خودش و دخترش اومد 

اونکه قرآنه و ثوابم داره دعا فرق داره فکر کنم

دعا هم تیکه هایی از قران رو مینویسن رو کاغذ

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

اگه اعتقادداشته باشی روت اثردارم اگه نه نداره بستگی به اعتقادخودت داره من که اعتقادندارم دیدی میری دعابگیری میگه اعتقادداری 

من یع باردخترم شباتاصبح نمیخوابیدهمه گفتن یه دعابگیرتادعاروگرفتم گذاشتم توبالشش یه چیزی مثل خوره اوفتادتودلم نسبت به دعابعدچندروزدرش اوردم اعتقادندارم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
دعا که آره اما طلسم هم راسته تو قرآنم اومده ولی برای کارای بد ازش استفاده می کنن و گناه خیلی خیلی بز ...

فکر کنم ماهم همینیم چیکار کنم؟ من نماز خون نیستم چه دعایی بخونم به نظرت

از اونا که کسی بنویسه پول بدی نه

ولی به اینا که کسی برام دعای خیر کنه یا برا کسی یاخودمون دعا کنیم خیلی اعتقاد دارم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
فکر کنم ماهم همینیم چیکار کنم؟ من نماز خون نیستم چه دعایی بخونم به نظرت

هر چی از خدا دور تر باشی بیشتر تو دام این جور افراد نیفتید گلم 

باید تلاشتو تو افزایش ایمانت و عمل صالح بکنی دیگه گلم 

شروع کن قرآن و مطالعه کن 

از آدمای مومن بخواه دعات کنن 

خصوصا زیارت که میرن 

خیلی تو علاقه ی آدم به این مسایل تاثیر داره 

البته شرطش لقمه ی حلال هست 

یه جلسه ی هفتگی هم از حلقه های صالحین بسیج یا حسینیه ای مسجدی جایی انتخاب کن برو 

تا امشب از خدا و امام زمان بخوای که یه جا رو بهت نشون بدن 

خودش فردا کار خدا می‌ذاره جلو پات 

آدم اصلا و ابدا تنهایی نمی تونی به جایی برسه 

و واقعا دست خدا با جماعته و آدم این جور جاها که می‌ره اصلا حال دلش عوض میشه و هم کلی چیز از همون کار آموزا که قبلاً حال ماها رو داشتن یاد می گیره 

اینو قشنگ تجربه کردم 

اگه اعتقادداشته باشی روت اثردارم اگه نه نداره بستگی به اعتقادخودت داره من که اعتقادندارم دیدی میری د ...

خوب کردی پس منم پای عقایدم میمونم و نمیزارم بد به دلم راه بدم