2777
2789
عنوان

ریختن ابرو در بارداری

459 بازدید | 8 پست

سلام 

یه راهنمایی میخواستم ازتون خانوما

من از وقتی باردار شدم ابروهام ریخته و مجبورم همش مداد یا سایه ابرو بکشم ولی دیگه خسته شدم از بس هرروز اینکارو کردم،شما راهکاری دارین که انجام بدم تا یه مدت دیگه مجبور نباشم همش ابرو بکشم با مداد؟میگن هاشور تو بارداری ضرر داره ،بنظرتون چیکار کنم پس؟البته اینم بگم از حنای طراحی ام استفاده کردم و تقریبا خوب بود ولی همینکه رفتم حموم کمرنگ شد و بعدش کلا پاک شد.

شبا روغن کرچک بزن به ابروهات ، سعی کن تا مجبور نیستی و تو خونه ایی مداد نکشی . 

فک کن مثل قدیم مد بود تیغ میزدیم بقشیشو میکشیدیم الانم اونجوریه ، نه از رو اجبار 😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبا روغن کرچک بزن به ابروهات ، سعی کن تا مجبور نیستی و تو خونه ایی مداد نکشی .  فک کن مثل قدیم ...

باشه امتحان میکنم روغنو،مرررسی عزیزم.

اخه وقتیم که مداد نمیکشم چهرم خیلی خیلی بی روح میشه 😢

باشه امتحان میکنم روغنو،مرررسی عزیزم. اخه وقتیم که مداد نمیکشم چهرم خیلی خیلی بی روح میشه 😢

من که کلن یه مدته خودمو نگاه نمیکنم زیاد ، از بس حالم بد بود 😜

موهاتو چتری بزن یه مدت الان بازم مد شده ، البته اگه قبلن زدی به صورتت میاد .

من که کلن یه مدته خودمو نگاه نمیکنم زیاد ، از بس حالم بد بود 😜 موهاتو چتری بزن یه مدت الان بازم مد ...

نزدم تا حالا .ینی روشی نیس که یه مدت این ابروها رنگ بگیره 😢

نزدم تا حالا .ینی روشی نیس که یه مدت این ابروها رنگ بگیره 😢

من نمیشناسم ، فقط حنا اونم فوقش دو هفته 

باید حنا رو زود نشوری بذار زیاد بمونه ، البته روزای اول فک کنم خیلی پررنگ باشه 

من نمیشناسم ، فقط حنا اونم فوقش دو هفته  باید حنا رو زود نشوری بذار زیاد بمونه ، البته روزای ا ...

اره حنام ایرادات خودشو داره

مررررسی دوستم که راهنماییم کردی 😘😘😘

دختر منم بعد این که ابروهاش ریخت کلی دارو گیاهی و روغن و کرم و اینا زد اصلا فایده نداشت...هر صبح جلو آینه ابرو هاشو مداد میکشید....شش ماهه کلینیک دیناز ابرو کاشته... تا الان که نتیجش خوب بوده...چهرش واقعا عوض شده