2777
2789

اینکه ادم سرکوچیکترین مشکلی حساس میشه

بدم میاد که انقد تو دوران از لحاظ روحی ضعیف هستم

حتی الانم دارم سر بیخودترین چیز گریه میکنم😑

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

وااای من یه روز مونده به پریودم با شوهرم دعوا کردم زنگ زدم گفتم بابام بیاد دنبالم انقد حالم بد بود چمدون بستم بابام تو شهرستانه تو راه بود بعد  با خودم گفتم چه غلطی کردم آخه خلاصه اومد آشتی کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شدت قبول دارمسر کوچیک ترین چیزا هم قهر میکنیم🤦‍♀️

اره بخدا

بعد عمری اومدم خونه عمم که بااون یکی دختر عمم بریم بیرون بگردم الان انقد سر کوچکترین اتفاقات ناراحتم که فردا میخوام برگردم خونمون

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

وااای من یه روز مونده به پریودم با شوهرم دعوا کردم زنگ زدم گفتم بابام بیاد دنبالم انقد حالم بد بود چ ...

😂😂اوخییی بیچاره

قبول دارم شدید میزنه به سرمون کسی هم درک نمیکنه

اره بخدابعد عمری اومدم خونه عمم که بااون یکی دختر عمم بریم بیرون بگردم الان انقد سر کوچکترین اتفاقات ...

هعییی

واقعا خیلی بده ها

من بعدش پشیمون میشم از رفتارایی که داشتم😬

که داند به جز ذات پروردگار،که فردا چه بازی کند روزگار🌱.

کلا ما ادما ناشکریم الان اگ پریود نشده بودن تاپیک میزدن چیکار کنیم ک بشیم

اره واقعا

ولی من برخلاف بقیه از این دوران بدم نمیاد فقط با مشکلات روحیش مشکل دارم اینکه انقد ضعیف و شکننده میشیم 

هعیییواقعا خیلی بده هامن بعدش پشیمون میشم از رفتارایی که داشتم😬

دقیقا

منم میدونم اگه فردا برگردم دیگه تا عمر داره باهم مث قبل نمیشه ولی خیلی ناراحتم از دستش سر بیخودی ترین مسائل

من جسمی بیشتر اسیب میبینم حالت تهوع درد شکم تا ۷ روز

وایییی اره نگو

این دفعه فعلا سرو صداش نیس ولی بعضی اوقات انقد دل درد میکشم که فشارم میاد پایین میزنه به معدم از اونور همش استفراغ و دسشویی انگار میخوام هرچی تو معدمه فقط بریزه بیرون 

از غذا هم متنفر میشم 🥺🥺🥺ولی یکی برام گل بخره خوب میشما بوخودا

خوشبحالت

من کسی بهم توجه نمیکنه

یعنی اینجوریه که نمیشه پریودی رو بهانه کنم و کمک مامانم نکنم

باید تو کارای خونه کمکش کنم و این خیلی بیشتر عصبیم میکنه

خوشبحالتمن کسی بهم توجه نمیکنهیعنی اینجوریه که نمیشه پریودی رو بهانه کنم و کمک مامانم نکنمباید تو کا ...

منم کسی برام نمیخره 

دارم رویاهامو میگم . میگم مثلا یکی مثلا مثلا برام گل بخره من خوب میشم مثلاااااا

منم کسی برام نمیخره دارم رویاهامو میگم . میگم مثلا یکی مثلا مثلا برام گل بخره من خوب میشم مثلاااااا

چقد امضات خوشکل بود دیشب دقت نکرده بودم