2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور قبول شدین راهنماییم میکنین

نه متاسفانه کتبی قبول نشدم 

کلا آزمون جهاد مصاحبه سختی داشت تو مصاحبه شانسی نداشتم با توجه به رشته دانشگاهیم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
کتبی قبول نشدین سوالات سخت بود هر ساله امتحاناض

سوالات به نسبت آموزگاری آسون تر بود به جز سوالات هوش 

این آزمون بعد چهار پنج سال برگزار شده بود چون هر ساله که مدرسه کمبود مشاور و معلم پرورشی نداره 

رشته تون بگید تا راهنماییتون کنم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
مدیریت بازرگانی

برای آموزگاری نمی‌توانستید شرکت کنید ؟ 

هنوز جواب آزمون جهاد نیومده باید منتظر باشید ببینید ظرفیت استخدامشون پر میشه یا نه ولی بعید می‌دونم به این زودی ها استخدام داشته باشه 

استخدامی های دیگه چک کن 

دو سه ماه پیش استخدامی دستگاه های اجرایی فکر کنم برای گمرگ می‌تونستی آزمون بدی البته ظرفیت استان ها خیلی کم بود 

برای آموزگاری نمی‌توانستید شرکت کنید ؟ هنوز جواب آزمون جهاد نیومده باید منتظر باشید ببینید ظرفیت است ...

من ثبت نام کردم 

اولین تجربه آزمون استخدامیمه تاریخش هنوز معلوم نکردن 

مرد 
من ثبت نام کردم اولین تجربه آزمون استخدامیمه تاریخش هنوز معلوم نکردن

نمی‌دونم منظورتون کدوم ازمونه و منابعش چیه 

اصلا تاریخ ثبت نامش کی بوده

نمی‌دونم منظورتون کدوم ازمونه و منابعش چیه اصلا تاریخ ثبت نامش کی بوده

آزمون جهاد دانشگاهی  من ثبت نام کردم 

دوازدهم بود داوطلبا فرصت بیشتری خواستن ، تاریخشو اعلام میکنن 

می‌خوام بگم تستاش چجوره 

چن درصد باید زد

مرد 
آزمون جهاد دانشگاهی من ثبت نام کردم دوازدهم بود داوطلبا فرصت بیشتری خواستن ، تاریخشو اعلام میکنن می ...

آها پس همون دستگاه اجرایی 

منابعش دیدم زیاد نبود 

ولی فکر کنم درصد کتبی و مصاحبه پنجاه پنجاه باشه 

تا زمان هست بخون فقط جهاد آزمون کتبیش معمولا مفهومی نیست و اسونتره ولی مصاحبه سخته مخصوصا اگر زیر مجموعه وزارت کشور باشه