بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
ولی اومدنشون دیگه به شخصیتشونه البته چیزی که من فهمیدم اکثریت ۱۷ساله هستن در حال حاضر
کلا سایت معضل زیاد داره فقط اینها نیستن
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
به نظرم خوبه نظر آقایون رو هم داشته باشیم تو سایت.کسی کسی رو نمیشناسه.بعضی وقتا دوس دارم نظر آقایون رو هم بدونم تو بعضی مسائل.در کل اگه آدم درستی باشن اشکالی نداره.متاسفانه اکثرا دنبال چیز دیگری و کثیف
بابا کشورهای خارجی حتی ارایشگاه مردانه هم زنها دارن کار میکنن خانومای ایرانی چپ راست میگن مردا اینجا چه میکنن یه سایته اومدن وقتشون بگزرونن البته هستن بعضی مردا که هیز هستن اونا بحثشون جداس ولی شما خانوما هم خیلی دیگه حساسش کردید جرات نداریم حرف بزنیم همین الان یکی بمن میگفت اینجا چکار میکنی انگار اومدم تو دستشویی زنانه یه جوری پرید بهم😄🤚🤦
نمیدونم شما چرا باید بیاین تو سایتی که مسائل مربوط به بدن و روح زنا توش مطرح میشه اگه هدفتون چیز دیگ ...
اینجا همه تاپیک هاش درباره این موضوعات نیست.یه تعدادیش در این بارس که من توش شرکت نمیکنم.شما یه نفر رو تو این سایت پیدا کن که من براش مزاحمتی ایجاد کرده باشم.
بعد خود شما خانم ها چرا انقدر تو ددی سایت که یه سایت مردونس تعدادتون زیاده؟