2777
2789
بابا کشورهای خارجی حتی ارایشگاه مردانه هم زنها دارن کار میکنن خانومای ایرانی چپ راست میگن مردا اینجا ...

الان یعنی اینجا دستشویی زنانست؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خفه شو ای کاش اسکرین گرفته بودم نی نی یار ۲ هم تگ کردم ولی تاپیک فقط ترکید پلشت باید تعلیق بشی، تو ی ...

هی داری منو تحریک میکنی فحش بدم گزارش بزنی 

اره تو راست میگی

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مردایی که  زدن بچه دارن و درخواست میدن رو دلم میخواد تکه تکه کنم

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

الان یعنی اینجا دستشویی زنانست؟

عجب کی همچین حرفی زده گفتم طرف یه جوری بهم پرید انگار رفتم تو دستشویی زنانه یه سایته اومدیم سرگرمی اونم بخاطر این فیل..رشکن نت درب داغون مملکت داغون نبود که اینجا نمیومدیم اینهمه گروه تلگرام اینستا

اون خانم چرت میگه من اصلا تاپیک های نامناسب نمیرم کاشکی همیشه ‌شرع و حدود اسلام رعایت کنیم نه زمانی ...

همین شرع حدود اسلامتون مردم افسرده کرده همه رو رسونده به خودکشی اینجا هم محدودشون کنید بگید وقتی میاید نی نی سایت حجاب داشته باشید پشت گوشی

اینجا همه تاپیک هاش درباره این موضوعات نیست.یه تعدادیش در این بارس که من توش شرکت نمیکنم.شما یه نفر ...

ددی سایت چیه سایت مردونم‌ داره 😄والا الان فهمیدم برم ثبت نام کنم🤦

بابا کشورهای خارجی حتی ارایشگاه مردانه هم زنها دارن کار میکنن خانومای ایرانی چپ راست میگن مردا اینجا ...

اتفاقا به نظرم باید نظر بدید و بگید آقا هستید.من خودم زنم و دوس دارم نظر آقایون رو بدونم