2777
2789

رییس کارگروه کاهش مخاطرات آلودگی هوا در فرهنگستان علوم پزشکی ادامه داد: به عنوان مثال در بیشتر نقاط دنیا نشانگرهای اختلالات اعصاب و روان مانند افسردگی در زنان شاغل بیشتر از زنان خانه دار است اما در ایران برعکس است و این شاخص ها در زنان خانه دار بالاتر است که نشان می دهد محیط خانه به یک اصلاح اساسی نیاز دارد تا زنان خانه دار که نقش مهمی را ایفا می کنند به این نقششان آگاه شوند و به آن احترام گذاشته شود و در خانواده محیط پرمهر و محبت تری وجود داشته باشد تا این اتفاقات رخ ندهد.

وی افزود: آمارهای بیشتر نقاط دنیا نشان می دهد که افراد متاهل نسبت به افراد مجرد سلامت روان بیشتری دارند اما در ایران و حداقل کلان شهرهای ما این آمار برعکس است یعنی متاهل ها اختلال سلامت روان آنها بیشتر از مجردها است که باز این نشان می دهد که درون خانواده با مشکلات جدیدی روبرو هستیم و باید به آن توجه کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در هر جایی که باشی نیازهای روانیت فراهم نشه افسرده میشی

مثل ارتباطات 

مثل تفریح

مثل بودن در طبیعت

مثل استقلال در فعالیت ها

مثل محبت 

و ...

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

خانه دارها اگه از نظر مالی مشکلی نداشته باشن اوضاع بهتری دارن ولی مسئله اینه که خانمهای خانه دار معمولا از لحاظ مالی وابسته ی همسر و اغلب در مضیقه هستن برای همین افسردگی تو این دسته بیشتره

در هر جایی که باشی نیازهای روانیت فراهم نشه افسرده میشیمثل ارتباطات مثل تفریحمثل بودن در طبیعتمثل اس ...

کاملا درسته الان من میخوام برای زندگی در ایران حرف بزنیم

خانه دارها اگه از نظر مالی مشکلی نداشته باشن اوضاع بهتری دارن ولی مسئله اینه که خانمهای خانه دار معم ...

نمیشه خدا  و خرماذرو با هم داشت 

طبیعت ثابت کرده که زیبایی سلامت جسم و روان از بعد اقتصادی برای زنان بسیار لازم هست و در آینده اقتصادی اونها نقش داره .

الان فمنیست ها من رو میخورن اما این حرف من نیست حرف یک کارشناس اقتصادی هست

کاملا درسته الان من میخوام برای زندگی در ایران حرف بزنیم

خب قضیه اینه ایرانی ها هیچ توجهی به نیازهاشون ندارن

فقط چشم بسته سمت یسری کمبودها بدون داشتن مهارت و ... میرن

مثل ازدواج 

مثل شغل

مثل دانشگاه

مثل بجه دار شدن

همه ی این ها بدون مهارت و آگاهی میرن سمتش و توش کلی سرخورده میشن 

نیازهاشون رفع نمیشه هیچ اتفاقا بدتر به درمان زخم هایی که ایجاد کردن هم نیاز پیدا میکنن

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
نمیشه خدا و خرماذرو با هم داشت طبیعت ثابت کرده که زیبایی سلامت جسم و روان از بعد اقتصادی برای زنان ...

یعنی چی؟

الان شما معتقدین که خانه دارها سالم تر و زیباتر هستن؟

من قبول ندارم.بعدش هم اگه زن از لحاظ مالی نیازی به مرد نداشته باشه دلیلی نداره اینهمه خودش رو اذیت کنه که نظر مرد رو جلب کنه.به نظر من این یه نوع شکنجه هست برای زنان که مجبورن بیش از توانشون به ظاهرشون رسیدگی کنن.کی دوست داره هر روز آرایشگاه بره یا هزار جور عمل زیبایی دردناک روی خودش پیاده کنه مگر اینکه هدفش جلب رضایت مردها باشه.

من خانه دار هستم اما به عنوان یه زن که سنم از ۴۰ سال رد شده و دیگه شرایط استخدام ندارم به تمام خانمهای جوان توصیه میکنم که تا جوان هستید وموقعیت کار کردن دارید حتما از لحاظ مالی از مردتون مستقل بشید.