2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس

287 بازدید | 33 پست

دخرم ۹سالشه موهای زیر بغل و اندام تناسلیش در اومده 

از پارسال موهای زیر بغلش جونه زده الان بیشتر شده و دیدم مال اندام تناسلیش هم در اومده 

چیکار کنم پیش چه دکتری ببرم؟

دکتر خوب میشناسین معرفی کنین 

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غدد و متابولیسم کودکانولی احتمالا نزدیکهچون زیر بغلش درومدهفکر کنم ۶ ماه بعدش پریود میشن

از پارسال در اومده زیر بغلش ۶ماه دیگه میشه ۱۰سالش

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

مگه چندسال باید پریود بشن

من 11پریودشدم

من حتی بعد از ازدواجمم 2سانت افزایش قد داشتم وشدم 160

اخه 15ازدواج کردم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

از یک سال قبل جوانه زده بوده پیگیری نکردی؟؟؟؟؟ عزیز دیگه به بلوغ رسیده. و صفحات رشدش بسته میشه،سریع پیگیری کن تا پر نشده

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
طبیعه مگه خودت چندسالت بود اینجوری شده بودی

من ۱۳سالگی بلوغ شدم

از یک سال قبل جوانه زده بوده پیگیری نکردی؟؟؟؟؟ عزیز دیگه به بلوغ رسیده. و صفحات رشدش بسته میشه،سریع ...

پارسال بردیم دکتر گفت علایم بلوغ نیست

دو سال بعد این مرحله پریود میشه،وقت دارید متخصص غدد اطفال ببرید،این مرحله در نه سالگی بلوغ زودرس محس ...

میشه یه دکتر خوب معرفی کنی

مو دراوردی یا پریود شدی ؟

پری شدم یادم نیست کی مو دراوردم