2777
2789

مامان اینجا مینویسم چون نمی تونم دیگه تحمل کنم 

چقدر جلو خودم گرفتم ک پیش بابات و داداشت گریه نکنم 

آخه مامان خیلی دل تنگتم دلم خون شده از دوریت 

دلم واسه اون تکونایدقشنگت ک غش میکردم واسشون تنگ شده 

آخه مامان فدات بشم چرا عجله کردی چرا قلب قشنگ وایساد مامان دورت بگردم چرا من چشم انتظار و تنها گذاشتی رفتی 

آخ دختر قشنگم تو جات توی دل من جات روی سرمن بود نه زیر مشتی خاک

مامان دلم پر کشیده واسه یه لحظه دیدنت واسه بو کردنت مامانوخیلی خونریزی داشتم نزاشتن بغلت کنم مامان دور چهره ماهت بگردم 

تا لحظه آخر هنوز باور نداشتم ک تو مرده دنیا اومدی 

بخدا باور نداشتم 

اما تو رو پیچیدن توی پارچه سفید آخه مامان هنوزم  باور ندارم یه دخترر۲۲ ساله نباید داغ دختر قشنگشون میدید دلم خونه

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی 😔

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

عزیز دلم امیدوارم خدا ی دختر خوشگل بهت بده باز مطمئن باش ازاون بالا هواسش بهت هست ✌️🥲هنوز جوونی سعی کن دعا بخونی آروم بشی و خودت رو سرگرم کنی 🙂هیچکسی نمیتونه درکت کنه بمیرم برات

دختر قبل از اومدنت 

ب خدا قول دادم بزارم ردی سرم ک هیچ وقت سختی نکشی 

ک هیچ وقت تنهایی و شکست و ناراحتی رو نکشی 

تو حسینه از خدای بالا سری خواستم توهم مثل داداشی سالمدبیای تودبغلم 

پای علم علمدار گفتم ای ابلفضل دخترم سال دیگه پای علمت صحیح و سالم بغلم باشه 

از سفره حضرت رقیهدب نیت سلامتی تو کش مو و گیره برداشتم 

نمیدونم چرا رفتی چرااااااا ک دلم خون کردی مادر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

دختر قشنگم بودنت خیلی جاها منو نجات داد 

مخصوصا اونجایی ک کار داشت ب جدایی می‌کشید اما یهویی تو اومدی تو دلم شدی عزیز خونواده آخه مامان فدات بشه  این رسمش نبود 

تو ک خیلی با وفا بودی تو ک خیلی هوایی مامانی رو داشتی 

مامان قلبمو با خودت کجابردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم دخترمو ۳۵هفته از دست دادم💔امیدوارم خدا جاشونو پرکنه برامون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

منم دخترمو ۳۵هفته از دست دادم💔امیدوارم خدا جاشونو پرکنه برامون

شما چرا دلیش چی بود عزیزم 

بچه دیگه ایی نداری؟

انشالله خدا بزرگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40