2777
2789

ی نفر یه لینکی برام فرستاد

من فکر کردم از این گپ های خانوماس

من کاملا توش با ادب بودم

بعد فهمیدم توش پسرم هست

بعد فقططط گفتم من فکر کردم گپ خانومانس

اونم جواب داد و بعد یکی دو مین فحش خیلی بدی داد

منم پیامشو گزارش زدم و بهش گفتم گزارش خوردیو و بعد ترک گروه کردم

بعد یکم اینو دویتاش ریختن پیوی من از همون چرت و پرتا این برای دیشبع ولی الانم یکیشون دوباره پیام چرت داد با اینکه نام کاربری عوض کردم٫الانم دوباره عوض کردم

منم بلاکشون کردمو بعد نامه کاربری هاشونو با یه ایمیل انگلیسی فرستادم واسه تلگرام

من واقعا این جور مواقع نمی تونم حقمو بگیرم و لال میشمم

هنووز قلبم تنده

چکار کنم بیشتر بچزن

اخه واقعا حرفاشون یک جوری بود

چکارشون کنم

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

تل تو یمدت بپاک 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان به اسکرین بذار از حرفاشون

یکی دارم 

بذارم ؟اخه زشته یکمی

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
آیدی شونو بده برم فحش بدم

خیلی بد فحش میدادن 

یک وقت بد فحشت میدن

آیدی شونو بده برم فحش بدم

اومدم همینو بگم😂😂

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی