2777
2789
عنوان

یه سوال راجع به غسل حیض دارم

2048 بازدید | 19 پست

سلام

ببخشید مجبور شدم مطرح کنم.روم نمیشه ز بزنم دفتر مرجع تقلیدم.اگر کسی میدونه راهنمایی کنه لطفه

من نمیدونم کی باید غسل کنم؟؟؟ مثلا روز پنج پریودم تموم میشه.امروز رفتم حمام بعد از چند ساعت میبینم یه خط قهوه ای رنگه ببخشید روی لباس زیرم هستش.خون قهوه ای رنگ.نمیدونم دوباره باید برم غسل کنم یا نه؟؟؟ 

بله، دوباره باید غسل کنی

خب تا الان همین کارو میکردم.پس درست بوده؟؟؟

اخه اگه نرم حمام هیچ چی نمیشه.ولی به محض اینکه میرم حمام بعد چند ساعت در حد چند قطره ی قهوه ای رنگ رو لباسم جا میزاره.

خسته شده بودم دیگه.گفتم شاید لازم نباشه برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تا الان همین کارو میکردم.پس درست بوده؟؟؟ اخه اگه نرم حمام هیچ چی نمیشه.ولی به محض اینکه میرم حما ...

نه عزیزم، لازمه

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

بزار کامل روال عادی یک هفته بگزره بعد برای غسل اقدام کن درسته خونریزی نداری اما همش کامل تخلیه نمیشه شاید اون لکه برای این بوده بدنتون تمیز نبود در شستوشو

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  
خب تا الان همین کارو میکردم.پس درست بوده؟؟؟ اخه اگه نرم حمام هیچ چی نمیشه.ولی به محض اینکه میرم حما ...

بخاطر آب گرم که میخوره به کمر اینجور شده برای همین تو دوران پریودی حمام نمیرن

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه