2777
2789

اگر مایلی در حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم

در هر جا هر مکان پاره وقت

آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی

و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه

اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم

@trustisho روبیکا

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کارم طراحی کلیپ هس و اگ مشتری بتونید پیدا کنید میتونیم با هم همکاری کنیم ب پیجم سر بزنید

طراحی کلیپ دعوت نامه عروسی ، عقد ، تولد ، فارغ التحصیلی و قدم نو رسیده  با اسم خودتون، به  قیمت 95تومان @clip_edit44 فالوم کن 

سلام عزیزم وقتت بخیر

اینکه قصد داری کسب و کار خودت رو راه اندازی کنی خیلی جذاب هستش. بهت تبریک میگم. اما قبل از اینکه بخوای کسب و کار خودت رو راه اندازی کنی بهت پیشنهاد میکنم از مدیران کسب و کار و همچنین مشاوران کسب و کار هم کمک بگیری. مشاوره کسب و کار ماهور یکی از شرکت هایی هستش که من خودم ازشون کمک گرفتم برای در مسیر درست قرار گرفتن کسب و کارم.

یکی از بهترین شرکت های مشاوره مدیریت در ایران شرکت مشاوره کسب و کار ماهور هستش از نظر من متخصصین این مجموعه با عارضه یابی کسب و کار میتونن بهترین نظر رو برای کسب و کار بهت ارائه بدن. حتما اگر قصد داری که کسب و کار خودت رو راه اندازی کنی قبلش با مشاور کسب وکار ماهور مشورت داشته باش.

من اسم سایتشون رو هم برات اینجا میذارم توی اینترنت سرچ کن (توسعه کسب و کار ماهور) اگر دوست داشتی حتما یه سر به سایتشون بزن. کارشون حرف نداره. موفق باشی عزیزم

اگر مایلی در حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتمدر هر جا هر مکان پاره وقتآموزش فر ...

من دیدم این چنل رو تو روبیکا 

الان باید چیکار کنم به کی پیام بدم؟

hope is dangerous thing for a woman like me to have 
من دیدم این چنل رو تو روبیکا الان باید چیکار کنم به کی پیام بدم؟

@s_vhd62

روبیکا راهنماییتون میکنند

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
سلام عزیزم وقتت بخیراینکه قصد داری کسب و کار خودت رو راه اندازی کنی خیلی جذاب هستش. بهت تبریک میگم. ...

سلام من سال 99 تصمیم گرفتم کسب و کار خودمو راه اندازی کنم. بر خلاف نظر خودم که فکر میکردم خیلی کار ساده ای هستش، بعد از گذشت چند سال دیدم اتفاقا اصلا کار راحتی نیست و حتما نیاز به گرفتن مشورت و مشاوره از یه تیم حرفه ای و قوی دارم. واقعیتش به جایی هم رسیدم که که دیگه حقوق تیم رو هم نمیتونم پرداخت کنم یعنی عملا دارم رو به ورشکستگی میرم.

برای همین نیاز دارم تا بهم کمک بشه. برای این کار کسیو نمیشناسم که بخواد بهم کمک کنه واقعیتش هر شرکت یا فردی هم که اومده یه پولی گرفته و رفته اصلا کمکی نکرده.

الان این پیام شمارو دیدم اگر واقعا اینطوری که میگید باشه من خیلی میتونم نتیجه بگیرم از این تیم مشاوره مدیریت. همین الان باهاشون تماس میگیرم و وقت مشاوره میگیرم ازشون واقعا ازتون ممنونم که راهنمایی کردید تا افرادی مثل بنده که نیاز به کمک دارند تا کسب و کارشون دوباره جون بگیره از سردرگمی دربیان. سپاس