2777
2789
خوب نمیخوابه تا در وقت

یجوری انرژیشو تخلیه کنید خب اگه امکانش هست ببریدش پیاده روی یا پارك پیش دوستای همسن و حالش باهاشون وقت بگذرونه

من خیلی دلم میسوزه همچین چیزایی میشنوم خودمو میذارم جای اون شخص دلم میگیره بهش الکی و سرخود چیزی ندید لطفا

فقط 41 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره گناهه! وقتی مادربزرگم آلزایمر داشت من داروهای آلزایمرشو با قیمت گرون تهیه می کردم و به دکترشم تشر میزدم که قرص خواب آوری که اثر داروهای آلزایمرو از بین ببره بهش نده. عوضش خودم قرص آرامبخش می خوردم که از دست کاراش عصبی نشم. 

دیگه مجبورین

قرار نیست که رندگیتون رو خراب کنید

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

تا دیروقت نمیخوابه من دیگه دارم دیوونه میشم

من می دونم چی میگی، ولی اینکارو نکن. یادمه سر کار چرت میزدم بخاطر اینکه شب تا صبح تو اتاق باهاش قدم میزدم، پوشکش عوض می کردم. به رییسمون گفتم تازه تشویقمم کرد.

حدود هشتاد سال مادربزرگمه

الان باید قرص خواب بخوره دیگه،حتما با دکتر مشورت کنید حدودای غروب باید بخوره تا بعد از شام راحت بخوابه تا فردا نزدیکه ظهر

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
اگه براش ضرر داشته باشهبلهاگه باعث بشه بیماری در بدنش فعال بشه بلهواگرم طول عمرشو کم کنهیا خدای نکرد ...

تحت نظر پزشک نیست اصلا وضع مالیشم افتضاحه. شبا از این به بعد باید تنها بخوابه من میگم نفهمه کسی پیشش نیست و راحت  با اون شربت بخوابه.

یجوری انرژیشو تخلیه کنید خب اگه امکانش هست ببریدش پیاده روی یا پارك پیش دوستای همسن و حالش باهاشون و ...

ما تو روستا هستم متاسفانه راهکارهایی که گفتین امکانش نیست انجام بدم وگرنه حتما انجام میدادم براش. 

نه اینجور نگو! می دونی بعد از اون خدمات و شب بیداریهایی که کشیدم چقدر بعدش برکت وارد زندگیم شد؟ پیره ...

بستگی داره

من از عمه مادرم تا زمان مرگ توی خونه مراقبت کردن

اون‌یکی برادرشم پیش ما بود بازم از صبح فقط داد میزد فحش میداد دیگه بهش دارو میدادن تا بخوابه

اینطور آدما اگه برن سالمندان بازم دارو خور میشن پس بهتره پیش خودت باشن حداقل میدونی وضعیتشون چطوره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]