2777
2789

همسرم واریکوسل گرید ۳ داره 

یکبار عمل کرده ولی عود کرده و دکتر دیگه گفته نباید دستش بزنی..

آزمایششم افتضاحه 

کل اسپرها ۱۷ میلیون....مورفولوژی ۲ درصد...اسپرم آ ۱ درصد ...بچه ها میخوام هر چی بلدین بگین که بهتر بشه 

زالو درمانی ،خرنوب ،خوراکی های گرم ،گرد نخل ،جینسینگ و انواع مکمل ها و ویتامین ها رو خودم میدونم

تو رو خدا غیر از این چیزا ...چیزهای دیگه اییی بلدین ..

دکتر فقط گفته آی یو ای و آی وی اف ...ولی ما هزینشو نداریم

تو رو خدا اگه چیز دیگه ای میدونین به من بگین 

عزیزم همسر من مشکل شما رو داشت واقعا فقط همین دو راه مونده و اگر دیر بجنبی آزو اسپرم میشه و مثل من میفتی تو بدبختی بزرگتر. بیمارستان های دولتی هزینه ivf خیلی کم هست برو اونجا

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اول اینکه سعی کن استرس نداشته باشی، همسر منم گرید 3 بود سه ماه پیش عمل کرد جدیدا آزمایش دادیم بهتر شده بود وضعیت همه چی نرمال ولی منم خیلی راجع به واریکوسل تحقیق کردم زالو درمانی خیلی تاثیر داره فقط باید یه مرکز معتبر پیدا کنید 

خدایا دوست دارم، به من لیاقت بندگی بده نزار گمراه بشم
وای تو رو خدا نگو 😟😟😟

عزیزم ببخشید این مطلب رو بی پرده گفتم انا واقعیت همینه همسر شما سلول های اسپرم سازشو داره از دست میده. همسر من بعد از عمل اول ۶۰ ملیون اسپرم داشت که نصف اونها A+B بودند اما الان آزو اسپرم هست و باید بریم برای نمونه برداری از بیضه ان شالله اسپرم داشته باشه وگرنه باردار نمیشم

راستی ببین شوهر من قرص دی فرتیل اید من هم میخوره یکم گرونه ولی ارزش داره قرصش آمریکایی هست 

این قرص که دوستمون گفتن عالیه هم خودت بخور هم همسرت هر ۶۰ عدد ۲۰۰ هزارتومن هست

عزیزم ببخشید این مطلب رو بی پرده گفتم انا واقعیت همینه همسر شما سلول های اسپرم سازشو داره از دست مید ...

با 60 میلیون چرا باردار نشدی عزیزم؟ یعنی الان به صفر رسیده؟

خدایا دوست دارم، به من لیاقت بندگی بده نزار گمراه بشم