2777
2789
عنوان

بنظرتون باید بریم یا نه زشته برم

165 بازدید | 16 پست

من با یکی از فامیل های دورم  شیش ساله اول بخاطر سنمون نشد نامزد کنیم بعد مامانم راضی نبود گفت زوده بعدشم الان میخوایم نامزد کنیم یکم من مشکل دارم و بخاطر فوت اطرافیان نشده 

عمش دوماه پیش فوت کرد گل گرفتم رفتم خاکسپاری ولی دور وایسادم کسی ندید خودش اومد تشکر کرد گل و گرفت 

بعد الان عموش فوت کرده بنظرتون گل بگیرم برم خاکسپاری یا نه ؟ موندم واقعاااااا مثلا عموم فوت کرد رفتیم شهر دیگه میگفت خیلی دوست داشتم بیام مراسمش گفتم زشته چون اخه تو فامیل پیچیده خواستگارمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روم نمیشه دسته خالی برم برمم باید دور وایسم مادرم فقط گفته تلفنی صبت کن همین

نظر مادرتم پیشنهاد خوبیه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خو ما مثلا ماهی یبار نیم ساعت میریم کافه ایی جایی اخههه شیش ساله باهمیم

ماهی فقط یه بار؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بله

خیلی کم نیست؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

من میگم با دسته گل بری صورت خوبی نداره. نه به داره نه به بار. خواستگار هنوز. علنی نکنی بهتره دیگه. خ ...

اها اره شایدم نرفتم 

من خودم اولش گفتم برم دور وایسم کسی نبینه 

شایدم نرفتم نمیدونم

اها اره شایدم نرفتم من خودم اولش گفتم برم دور وایسم کسی نبینه شایدم نرفتم نمیدونم

من باشم نمیرم عزیزم

درسته که ۶ساله درارتباطید

ولی بری اونجا حتما از خانواده ش تورو میبینن

و پیش خودشونم فکرمیکنن این دختر همه جوره پسرو میخواد و پسند کرده، بعد برای مراسما و هدیه اوردن و این چیزا به خودشون زحمت نمیدن 

حتی ممکنه نظرتم بی اهمیت بشه

ادم نباید راحت بدست بیاد که ارزشش بیاد پایین

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch