2777
2789
عنوان

حق من این نبود

285 بازدید | 37 پست

با اشک و گریه مینویسم تا یکم از دردام کمتر بشه سبک بشم 

۷سال پیش همسایشون بودم کم و بیش همدیگرو میدیدیم پسر خوشتیپی بود و منم سنم کم بود ۱۷سالم بود و کلا تو باغ پسر و اینا نبودم دیدمش دلم رفت 🤦🏻‍♀️

خیلی دخترا دنبالش بودن ولی اون اینحوری نبود هرکی شماره میداد قبول نمیکرد و وو ولی این وسط ها با بعضی ها هم حرف میزد فقط  

هروز از مدرسه برمیگشتم همو میدیدم خیلی نگام میکرد و این نگاها دل منم برد 

یه روز که از مدرسه برمیگشتم خونه دیدمش خندید و رفت  رفتم خونه و مامانم گفت همسایه واسه پسرش اومده خاستگاری برات گفته جوابمو بدین قبول میکنین یا ن درحد حرف زدن بوده گفته اگه موافق هستین با خانواده بیایم صحبت کنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز که از مدرسه برمیگشتم خونه دیدمش خندید و رفت رفتم خونه و مامانم گفت همسایه واسه پسرش اومده خا ...

وای وای

یه روز تو کُره از یه گربه می‌پرسن «اسمت چیه؟!» میگه :میونگ هستم ؛ فرمانده کوچه پس کوچه های گوگوریو   

پدر و برادر من شدید مخالفت کردن و گفتن حتی سربازی هم نرفته اونم رفت سربازی دوسال سال دوم سربازی با گوشی مامانش بهم پیام داد منم گوشی مامانم بود گوشی نداشتم 

کم کم پیاما بیشتر شد و وابستگی من هم بیشتر و بیشتر دوسال تموم شد و خانوادم بازم مخالف من بخاطرش جلو همه وایسادم و گفتم الا و بلا همین دیگه هیچکسیو نمیخاممم ازدواج نمیکنم تا اخر عمر و رو دستتون میمونم که کاش این غلطو نمیکردم عقد کردیم و تو دوران عقد من با خانوادم دعوام شد گفتن حالا که میری هراتفاقی افتاد تقصیر خودته و مسعولش خودتی دیگه برنگرد حق نداری پشیمون بشی 

پدر و برادر من شدید مخالفت کردن و گفتن حتی سربازی هم نرفته اونم رفت سربازی دوسال سال دوم سربازی با گ ...

کاش همون موقع ک رفته بود سربازی فلنگ رو میبستی و با یکی دیگه ازدواج میکردی☹

یه روز تو کُره از یه گربه می‌پرسن «اسمت چیه؟!» میگه :میونگ هستم ؛ فرمانده کوچه پس کوچه های گوگوریو