2777
2789
عنوان

برم خواکسپاری یا نه

493 بازدید | 19 پست

من با یکی از فامیل های دورم  شیش ساله اول بخاطر سنمون نشد نامزد کنیم بعد مامانم راضی نبود گفت زوده بعدشم الان میخوایم نامزد کنیم یکم من مشکل دارم و بخاطر فوت اطرافیان نشده 

عمش دوماه پیش فوت کرد گل گرفتم رفتم خاکسپاری ولی دور وایسادم کسی ندید خودش اومد تشکر کرد گل و گرفت 

بعد الان عموش فوت کرده بنظرتون گل بگیرم برم خاکسپاری یا نه ؟ موندم واقعاااااا مثلا عموم فوت کرد رفتیم شهر دیگه میگفت خیلی دوست داشتم بیام مراسمش گفتم زشته چون اخه تو فامیل پیچیده خواستگارمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه نامزد نکردید و گرنه همشون منقرض میشدن 😂

😂😂😂😂واییی 

خواهرشم می‌خواد نامزد کنه هی میمیرن چی بگم 

اخه دیارشان داییم خالم و دختر داییم فوت کردن 

عید عموم و عمش 

الانم عموش 

اصلا ببین چه اوضایی شده 

۶ الی ۷ نفر داریم یا میخوام عقد کنن یا نامزد 

چیکار کنم برم یا نه ؟؟؟؟؟؟

میخوای در اینده زنش بشی حتما؟اگر اره دیگه گل نگیر همینجوری ساده برو مراسم خاکسپاری،خودشو ببین تسلیت ...

اره ما قصدمون از اول جدی بود 

من خودم اگه برم دست خالی روم نمیشه برم 🫠

نه نرو وقتی خودش نیومده 

یه چیزی بگم ناراحت نمیشی؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اگر هم میری با خانواده برو. تنها زیاد وجهه جالبی نداره

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....