2777
2789
عنوان

آموزش پرورش کنکور

72 بازدید | 5 پست

کل مدارکم گم شده تعغیر رشتع اییم 

پروندمم از دوتا مدرسع گرفتم ک تعغیر رشته دادم 

رفتم اموزش پرورش گف برو مدرسع اسمت نیست رفتم مدرسه میگف برو اموزش پرورش هیچ مدرکی ندارم هیچچچچچ هیچچچچ میخام کنکور ثبت نام کنم میگن نیس چیکار کنمممم  دو سه تا مونده ع امتحااناتم  نمیتونم بدمشون چیکار کنم حالا؟؟؟؟

میگن اسمت نمیارع بالا من کل مدارکم ساعت۹۸ با کارت ملیم گم شد دیبلم  مدارک  همه چیمممم

کدوم شهری؟

روستا هم همچین اتفاقی نمیفته

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همدانم میخام کنکور بدم چیکار کنم اخه

تا حالا همچین اتفاقی ندیدم بخوام راهنماییت کنم.

خودشون نگفتن باید چیکار کنید؟

بالاخره راهی هست دیگه 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

تا حالا همچین اتفاقی ندیدم بخوام راهنماییت کنم.خودشون نگفتن باید چیکار کنید؟بالاخره راهی هست دیگه

اموزش پرورش فرستادم. مدرسه مدرسع هم شوتم کرد باز اموزش پرورش  فردا باید برم میگن باید مدرکی بدیی 

میگم گم شده میگن نه

اموزش پرورش فرستادم. مدرسه مدرسع هم شوتم کرد باز اموزش پرورش فردا باید برم میگن باید مدرکی بدیی میگ ...

انشااله حل میشه