2777
2789
عنوان

آموزش پرورش کنکور

73 بازدید | 5 پست

کل مدارکم گم شده تعغیر رشتع اییم 

پروندمم از دوتا مدرسع گرفتم ک تعغیر رشته دادم 

رفتم اموزش پرورش گف برو مدرسع اسمت نیست رفتم مدرسه میگف برو اموزش پرورش هیچ مدرکی ندارم هیچچچچچ هیچچچچ میخام کنکور ثبت نام کنم میگن نیس چیکار کنمممم  دو سه تا مونده ع امتحااناتم  نمیتونم بدمشون چیکار کنم حالا؟؟؟؟

میگن اسمت نمیارع بالا من کل مدارکم ساعت۹۸ با کارت ملیم گم شد دیبلم  مدارک  همه چیمممم

کدوم شهری؟

روستا هم همچین اتفاقی نمیفته

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همدانم میخام کنکور بدم چیکار کنم اخه

تا حالا همچین اتفاقی ندیدم بخوام راهنماییت کنم.

خودشون نگفتن باید چیکار کنید؟

بالاخره راهی هست دیگه 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

تا حالا همچین اتفاقی ندیدم بخوام راهنماییت کنم.خودشون نگفتن باید چیکار کنید؟بالاخره راهی هست دیگه

اموزش پرورش فرستادم. مدرسه مدرسع هم شوتم کرد باز اموزش پرورش  فردا باید برم میگن باید مدرکی بدیی 

میگم گم شده میگن نه

اموزش پرورش فرستادم. مدرسه مدرسع هم شوتم کرد باز اموزش پرورش فردا باید برم میگن باید مدرکی بدیی میگ ...

انشااله حل میشه