2777
2789

سلام دوستان جراح بینی تو همدان کدوم بهتره؟؟؟ 

لطفا راهنمایی کنید اوناییم که راضی نیستین بگین از کدوم دکتر راضی نبودین دلیلشم بگین ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینش چقدره؟

منم شهرستانم نزدیک همدانیم هنوز نرفتم اما میخوام بدونم کدومشون بهتره که انشاءالله برم .

یکمی هم از بیهوشی میترسم .😬

هزینشم فک نمیکنم کمتر از ۳۰ تومن باشه با آزمایش و این چیزا ...

منم شهرستانم نزدیک همدانیم هنوز نرفتم اما میخوام بدونم کدومشون بهتره که انشاءالله برم .یکمی هم از بی ...

چقدر گرون

انشالا موفق باشی

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

من تعریف جنابی رو شنیدم کجایی هستی؟

من شنیدم دکترای کرمانشاه خیلی بهترن

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

من همدانی نیستم ولی تعریف دکتر روزی طلب و جنابی رو شنیدم اما میگن نوبت های جنابی برای سه سال دیگه است

روزی طلب خوبه و مناسبه قیمت عملش ولی فقط بینی استخونی عمل میکنن

میشه واسه شادی روح مادرم ی صلوات بفرستین 😔😔 ممنونم 🙏🙏
بابایی سرور ، عکسامو دادم هنوز نوبت ندادهب احتمال زیاد بعد عید میده،هزینه الان۴۳تومنبعد عید گرونتر م ...

خب برید روزی طلب خیلی مناسب ترهم میفته

هنوز نوبت معاینه‌م نرسیده۱۰مهر هم اونجا نوبت معاینه دارم

زن داداش منو روزی طلب عمل کرده واقعا عالی شده اول امسال هزینه اش هم شد ۲۲