psymohammad مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 160 عنوان با ارزش ترین چیز در زندگی من 81 بازدید | 9 پست با ارزشترین چیزی که دارید چی هست که حاضرید همه چیو فداش کنی؟ بفرمایبدگاهی خیلی چیزا داریم که هیچی جاشو نمیگیر🌱🌱🌱 1403/06/05 | 15:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tanin_tamadon عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 486 همسرم .....به داشتنش فکر میکنم دلم میخواد گریه کنم از شادی با هیچ چیز تو دنیا بودنشو عوض نمیکنم واقعا و البته پسر کوچولو تو دلم
psymohammad مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 160 خوانواده امیدوارم کنارشون خوش باشید با عمر طولانیـخانواده اولویت شماست و این عالیههمه چی و همه کس باید در چهارچوب و هم جهت با خانواده باشنـهرچی منو از خانواده دور کنه.... از چهارچوب من خارج هست
psymohammad مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 160 خوانواده امیدوارم کنارشون خوش باشید با عمر طولانیـخانواده اولویت شماست و این عالیههمه چی و همه کس باید در چهارچوب و هم جهت با خانواده باشنـهرچی منو از خانواده دور کنه.... از چهارچوب من خارج هست
psymohammad مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 160 همسرم .....به داشتنش فکر میکنم دلم میخواد گریه کنم از شادی با هیچ چیز تو دنیا بودنشو عوض نمیکنم واقع ... عالی پایدارو شاد و سالهای سال کنار هم باشیدبا داشتن فرزندان سالم و صالحان شاءالله کوچولوتون صحیح و سالم پا به زندگیتون بذاره