2777
2789

۳ونیم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارههه😍همستر هم همین روزا لیست میشه فک کنم😍

من ن ولی خانواده اره 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ارههه😍همستر هم همین روزا لیست میشه فک کنم😍من ن ولی خانواده اره

گلم تون کوین خریدید؟ میشه بگی چجوری بخرم؟ از چه صرافی ای؟ 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

گلم تون کوین خریدید؟ میشه بگی چجوری بخرم؟ از چه صرافی ای؟

عزیزم من فقط همستر دارم

خانواده داگز اینا دارن

برای همستر من تون کیپر نصب کردم و بعد هم ولت همسترمو وصل کردم بهش ک توکن ها انتقال داده بشه بهش

در مورد سوال شما اطلاع خاصی ندارم

ولی این کانالِ رو نگاه کن ببین متوجه میشی یا ن

https://t.me/+8EaIC_mVNvsxZTdk

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
عزیزم من فقط همستر دارمخانواده داگز اینا دارنبرای همستر من تون کیپر نصب کردم و بعد هم ولت همسترمو وص ...

ممنون

خانوادتون که داگز دارن هم یکم یعنی چند دهم تون میخواد برای کارمزد

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ممنونخانوادتون که داگز دارن هم یکم یعنی چند دهم تون میخواد برای کارمزد

بله اینجور ک میگن حدود ۳ دلار (تقریباا) برای کارمزد کم میکنه 

ممنونخانوادتون که داگز دارن هم یکم یعنی چند دهم تون میخواد برای کارمزد

۴ دهم تون میخواد

هر تون ۳۸۰وهزار تومنه

حدود ۱۲۰ هزارتومن

باید به صرافی بدید تون بریزه به وقتتون تا داگز رو بتونید برداشت کنید

۴ دهم تون میخوادهر تون ۳۸۰وهزار تومنهحدود ۱۲۰ هزارتومنباید به صرافی بدید تون بریزه به وقتتون تا داگز ...

درسته ممنون

بعد تون رو اگه کامل نباشه هم میشه خرید و فروش کرد؟ مثلا ۵ دهم تون داشته باشیم بخوایم بفروشیم

درسته ممنونبعد تون رو اگه کامل نباشه هم میشه خرید و فروش کرد؟ مثلا ۵ دهم تون داشته باشیم بخوایم بفرو ...

ببخشید میتونم یه سئوال بپرسم

من ربات داگز رو به چیزی وصل نکردم 

یعنی دیگه نمیتونم بفروشمش؟

التماس دعا
ببخشید میتونم یه سئوال بپرسممن ربات داگز رو به چیزی وصل نکردم یعنی دیگه نمیتونم بفروشمش؟

چند دقیقه وقت مونده

باید تون کیپر نصب کنی وصلش کنی به داگز