2777
2789
عنوان

یه نفر گم شده دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 61 پست
ای بابا اخه همچین دختری نبوده ما تاحالا هیچ چیزی ازش ندیدیم😭😭شکی بهش نداریم ن طلا برده ن عابر بانک

خب خیلی عجیبه چطور ردی ازش پیدا نکردن ما از طریق دوربین ها ردش زدن اگر می‌خواستن پیگیری کنند هم جای دقیق پیدا میکردن ولی خودشون نخواستن میگفتن آبروریزی بیشتری میشه ولش کن 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پول و گوشی و لباس یا طلا باخودش برده احتمالا زندگی جدید شروع کرده

ن پول نداشت فقط گوشیش پیششه دوسه دست لباساشم نیس حالا نمیدونیم خودش برده یا مثلا قرض داده به کسی نمیدونیم طلا هم نداشته

خب خیلی عجیبه چطور ردی ازش پیدا نکردن ما از طریق دوربین ها ردش زدن اگر می‌خواستن پیگیری کنند هم جای ...

چرا ما میخایم پیدابشه به هرقیمتی اون اطراف دوربین نبوده اگاهی هم میگه تماس مشکوکی نداشته تو پرینت تماساش فقط با یه شما چن باری تماس گرفته ک اونم خاموشه 

ن پول نداشت فقط گوشیش پیششه دوسه دست لباساشم نیس حالا نمیدونیم خودش برده یا مثلا قرض داده به کسی نمی ...

اگه قرض داده بود که طرف تا حالا نمی‌آورد پس بده یا بگه؟ احتمالا خودش جمع کرده برده. لباس چی بوده؟ بیرونی یا راحتی؟