2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی همین سایت یه دختر خانوم ۲۱ ساله گفت کهاستفاده کردم ازش، فک کنم همین برند رو گفت که باعث عارضه قل ...

آره منم این پیام‌های منفی رو خیلی دیدم ولی مامای اصلاح سبکم معرفی کرده، و اینکه خیلی مهمه اصلش رو گیر بیاری

این تاپیکو برای همین زدم که با هم تبادل نظر کنیم منم تجربه ام رو بعد از مصرف بهتون بگم چون خودم برای تهیه اش خیلی سر در گم بودم

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگه...!
تا میتونی غذا و تنقلات بخور😂

فایده نداره گلم یه مدت خیلی به خاطر قرص ها اشتهام وحشتناک زیاد شده بود ولی حس کردم شکم دارم میارم از خیرش گذشتم

فکر کنم یه روز اینقدر بشم که دنبال لاغری بیفتم🥲

همچین چیزی هیچوقت وجود نداره اگ باشه هم بدون سیستم بدنت رو داره تخریب میکنه ک لاغر شدی

میدونم ولی بعضی وقتا به یه جایی میرسی که میگی هرچه باداباد

فایده نداره گلم یه مدت خیلی به خاطر قرص ها اشتهام وحشتناک زیاد شده بود ولی حس کردم شکم دارم میارم از ...

لاغری بهتر از چاقیه

فکر کن من آنقدر لاغر بودم که آزمایش تیروئید دکتر واسم نوشت، بعد از ازدواج و زایمان وحشتناک شدم و چون ورزشکار هم بودم هیچ رقمه به وزن قبلم برنگشتم

لاغری بهتر از چاقیهفکر کن من آنقدر لاغر بودم که آزمایش تیروئید دکتر واسم نوشت، بعد از ازدواج و زایما ...

وایی دقیقاً مامانمم بهم میگه بعد ازدواج چاق میشی بعد هی میای بهم میگی مامان چیکار کنم لاغر بشم😐 من که چشمم آب نمیخوره 

وایی دقیقاً مامانمم بهم میگه بعد ازدواج چاق میشی بعد هی میای بهم میگی مامان چیکار کنم لاغر بشم😐 من ...

اصطلاحا میگن استخون میترکونی،