جفت_شش مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 1465 عنوان گلوریا 840 بازدید | 106 پست سلام خوشگلامن از امروز شروع کردم به مصرف گلوریا، اگه کسی تجربه ای داره یا درحال مصرفه بیاین دور هم باشیم این مدت رو خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگه...! 1403/06/05 | 13:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shiiii۰۵ عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1956 توی همین سایت یه دختر خانوم ۲۱ ساله گفت کهاستفاده کردم ازش، فک کنم همین برند رو گفت که باعث عارضه قلبی شده، ولی حالا مطمئن نیستم که چطوریه
جفت_شش مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 1465 چی هست قشنگم برا چی خوبه قرص لاغری عزیزم خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگه...!
fatima2oooo عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 8227 قرص لاغری عزیزم آها من قرص چاقی استفاده کردم خیلی عوارض داشت کنارش گذاشتم دیگه گفتم ولش کن 😐
جفت_شش مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 1465 توی همین سایت یه دختر خانوم ۲۱ ساله گفت کهاستفاده کردم ازش، فک کنم همین برند رو گفت که باعث عارضه قل ... آره منم این پیامهای منفی رو خیلی دیدم ولی مامای اصلاح سبکم معرفی کرده، و اینکه خیلی مهمه اصلش رو گیر بیاریاین تاپیکو برای همین زدم که با هم تبادل نظر کنیم منم تجربه ام رو بعد از مصرف بهتون بگم چون خودم برای تهیه اش خیلی سر در گم بودم خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگه...!
جفت_شش مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 1465 آها من قرص چاقی استفاده کردم خیلی عوارض داشت کنارش گذاشتم دیگه گفتم ولش کن 😐 تا میتونی غذا و تنقلات بخور😂 خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگه...!
shiiii۰۵ عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1956 آره منم این پیامهای منفی رو خیلی دیدم ولی مامای اصلاح سبکم معرفی کرده، و اینکه خیلی مهمه اصلش رو گی ... انشالله که مشکلی پیش نیاد به سلامتی گذر کنید از این مرحله🌹
آنتی_لاشخور عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 835 همچین چیزی هیچوقت وجود نداره اگ باشه هم بدون سیستم بدنت رو داره تخریب میکنه ک لاغر شدی
جفت_شش مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 1465 انشالله که مشکلی پیش نیاد به سلامتی گذر کنید از این مرحله🌹 مرسی عزیزم ،ده کیلو اضافه دارم هیچ رقمه کم نمیشه خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگه...!
fatima2oooo عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 8227 تا میتونی غذا و تنقلات بخور😂 فایده نداره گلم یه مدت خیلی به خاطر قرص ها اشتهام وحشتناک زیاد شده بود ولی حس کردم شکم دارم میارم از خیرش گذشتمفکر کنم یه روز اینقدر بشم که دنبال لاغری بیفتم🥲
جفت_شش مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 1465 همچین چیزی هیچوقت وجود نداره اگ باشه هم بدون سیستم بدنت رو داره تخریب میکنه ک لاغر شدی میدونم ولی بعضی وقتا به یه جایی میرسی که میگی هرچه باداباد خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگه...!
جفت_شش مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 1465 فایده نداره گلم یه مدت خیلی به خاطر قرص ها اشتهام وحشتناک زیاد شده بود ولی حس کردم شکم دارم میارم از ... لاغری بهتر از چاقیهفکر کن من آنقدر لاغر بودم که آزمایش تیروئید دکتر واسم نوشت، بعد از ازدواج و زایمان وحشتناک شدم و چون ورزشکار هم بودم هیچ رقمه به وزن قبلم برنگشتم خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگه...!
fatima2oooo عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 8227 لاغری بهتر از چاقیهفکر کن من آنقدر لاغر بودم که آزمایش تیروئید دکتر واسم نوشت، بعد از ازدواج و زایما ... وایی دقیقاً مامانمم بهم میگه بعد ازدواج چاق میشی بعد هی میای بهم میگی مامان چیکار کنم لاغر بشم😐 من که چشمم آب نمیخوره
جفت_شش مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 1465 وایی دقیقاً مامانمم بهم میگه بعد ازدواج چاق میشی بعد هی میای بهم میگی مامان چیکار کنم لاغر بشم😐 من ... اصطلاحا میگن استخون میترکونی، خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگه...!