2821
2789
عنوان

پرستاری

97 بازدید | 8 پست

سلام به همگی من امسال انتخاب رشته داشتم و تجربی رو انتخاب کردم به پرستاری علاقه دارم میشه بگید چجور شغلیه باید چند سال خوند درس هاش چجوریه برای کنکور باید چه رتبه ای اورد و کلا هرچیزی مربوط به پرستاری هست میخوام بدونم ممنون میشم تجربیاتتون رو بهم بگید 

شما اول دیپلم بگیر کنکور بده اگه قبول شدی چشم

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

خواهرم خیلی درسش خوب بود 

سال کنکورش صمیمی ترین دوستش تصادف و فوت کرد خیلی داغون شد خواهرم

دیگه ب اصرار من کنکور داد و پرستاری قبول شد 

اگه این اتفاق نمی افتاد حتما رشته ی بهتری قبول میشد 

الان دو سه ماهه دانشگاهش تموم و طرحش شروع شده

کارش خیلی خیلی سخته تقریبا هرروز شیفته در ماه یک روز آف داره

در روز ز مثلا ۱۲ ساعت ک سرکاره همش سرپاست وقتی میره خوابگاه دیگه جون نداره بی‌حال میوفته

حقوقش هم ۱۳ و نیم با این همه اضافه کاری ک هیچه ب نظرم

اگه تونستی و قبول شدی حتما یا اتاق عمل یا مامایی یا علوم آزمایشگاهی بزن از پرستاری بهتره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

علاقت تا کنکور عوض میشه 

بشین بخون فقط بخوووووووووووووون

برای لیسانس ۴ سال دانشگاه ۲ سال طرح

رتبه و تراز هم بستگی به اون سالی که کنکور میدی و قوانین کنکور اون سال

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
علاقت تا کنکور عوض میشه بشین بخون فقط بخوووووووووووووونبرای لیسانس ۴ سال دانشگاه ۲ سال طرحرتبه و ترا ...

بله درست میگید کلا میخوام از الان درمورد شغل های مختلف اطلاعات به دست بیارم تا وقت کنکور خیلی سردرگم نباشم برای انتخاب رشته 

بله درست میگید کلا میخوام از الان درمورد شغل های مختلف اطلاعات به دست بیارم تا وقت کنکور خیلی سردرگم ...

تا وقت کنکور فقط بخون فقط بخووووون چون خوندنت مشخص می‌کنه چی انتخاب کنی 

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️