آره گلمفک نکنم خانم سلمان اینقدر بی کار باشن بیاننظر بقیه رو در مورد پیری شدن یا جوونشون بدونن
عزیزم مشخصه که من شوخی کردم
و مسلما خانم سلمان نمیان توی این سایت عضو بشن
نه چون ایت سایت بد یا سطح پایین باشه . نه
بلکه چون ایشون اصلا فارسی بلد نیستند و ربطی به ایران ندارن.
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببخشید گلم🙏من و خیلیا دیگه متوجه شوخی در تاپیکتون نشدیمکاشکی قبل از گذاشتن عکس با گوگل آشنا باشنتا ...
شما عزیز دلید
منو ببخشید اگر واضح نبود
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خواهش میکنم گلمراستش هم متوجه شدم هم متوجه نشدم😁😁😁
یه کامنت نوشتم که معلوم بشه شوخیه
حالا این کاربر معروف نیس ی کار بر معروفی هس عکس فیک میزارع نمیدونم هدفش چیه اگ واقعیت درمورد خودش گف ...
اوه سلطان فوتوشاپ رو میگید؟