2777
2789
عنوان

افتادگی ناف

200 بازدید | 25 پست

کسی اطلاعی داره چجوریه؟

من دلدرد دارم میزنه کمرم و تیر کشیدن اطرلف قلبم و کم اشتهایی و خستگی بدن دیشب مادرشوهرم گفت احتمال افتادگی ناف داری

سلامتی و خوشبختی دخترم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکتر برو شاید عفونت باشه 

اگه خوب نشدی بگو یه نفرو پیدا کنه برا جا انداختنش

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
مشکل معده داری.ول کن مادرشوهرتو

معده سوزش داره 

خون یا لخته های سفید تو مدفوع هم میبینه 

رفلاکسش زیاد میشه

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
عفونت زنانه منظورتونه؟

عفونت ناف 

یا کیست مویی 

همه احتمالی هست عزیزم

چجوریه درد زیاد داره انداختنش؟

نه