2777
2789

دختر من ۱۸ماهشه به شدت وزنش کم بود بردم دکتر تغذیه براش راسیپ نوشت و یه دوره خورد...

این مدت گوشش هم درد میکنه بردم دکتر و دارو شو دادم تموم شد دوره ش

یه مدت به شدت بدقلق شده جوری که هیچ جوره ساکت نمیشه از گریه داد های عجیب بی قراری شدت گریه ش خیلی زیاده حتی نصف شبا بیدار میشه و تا خوده صب گریه میکنه 

کمکم کنید دلیلش چی میتونه باشه شربت راسیپ یا گوش دردش 😔😔😭😭واقعا خستم 

دندون شاید در میاره درد داره 

لثه هاشو چک‌کن ببین باد نکرده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشش بازم درد میکنه؟؟ 

شبا سرشو با روسری ببند 

یکی دوهفته شربتو بهش نده ببین بهتر میشه یا نه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بر حسب تجربه میگم وقتی بچه مشکلی نداره و سالمه یه موقع میبینی همش خوابه یه موقع فقط گریه وقتایی عالی غذا میخورن وقتایی هم هیچ اینا تو رشدشونه فقط باید تحمل کرد پسر من خیلی گریه میکرد فقط شبا خودش خوب شد اینقدررررر دارو برای اشتها دادم بی فایده همش یه ماه تاثیر داشت .شکر خدا الان ۴ سالش بخواد میخوره نخواد هم زورش نمیکنم اشتها هم خوبه 

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

از هردوش میتونه باشه یا بچه ممکنه مشکل دیگه ای داشته باشه که ما متوجه نمیشیم ببر دکتر بهتر ایندفعه

نمیدونم مشکلات دیگه شو

مدام کع راه میره صبحا که از خواب پا میشه تا چند ساعت همه ش میگه آی آی آخ آخ 

سر هر چیزی اینجوری میگه و میناله

بر حسب تجربه میگم وقتی بچه مشکلی نداره و سالمه یه موقع میبینی همش خوابه یه موقع فقط گریه وقتایی عالی ...

منم بعد شربتش اصلا زورش نمیکنم میخواد میخوره نمیخواد دنیا رو به بریزی نمیخوره 

یه دختر به شدت بدخلقی شده که شب و روز کارش گریه س ..

نمیدونم کع اثرات شربت راسیپه یا میتونه دلیل دیگه ای داشته باشع 

شما نمیدونید ممکنه کی این اثرات از بدنش دفع بشه

ببر دکتر صبح حتما .. گوش درد دارهدطفلی

جدی میگید😔😔

دقیقا ۱۸ ماهه مدام در گیر گوش هاشم

حتی یه بار ۱۲ روز بیمارستان بستریش کردن 

یعنی بازم گوشاش

آخه الان بزرگ شده جاییش درد کنه نشون میده پس چرا دست به گوشاش نمیزنه

احتمالاً از دندون هاشه دختر منم وقتی دندونیش جوونه میزنه بی قراره و شبا از خواب بیدار میشه

یعنی هیچ نشونه ای نداره 

آخه الان بزرگ شده دندونش درد کنه باید نشون بده خودش درد شو