2777
2789
عنوان

خانوم هایی که بچه دارید توروخدا یه دقیقه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 27 پست
عزیزم ان شاء الله که هرچی زودتر خوب بشه🥹

توروخدا دعا کن برام😔😔

سر صب انقد عصبی شدم بس که شب روز صدای گریه هاش تو گوشمه انقد نفرینش کردم😭

گفتم خدا تو رو ازم بگیره داغت رو دلم بمونه

شنیدم راسیپ بچرو بدقلق میکنه منم ترسیدم ندادم یعنی دوروز دادم روز سوم بچم بدقلق شده بود دیگ ندادم بج ...

اره دقیقا، دختر منم کوچولو بود دو سه روز بهش دادم دیدم بدخلق و عصبی شده دیگه بهش ندادم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بعد شربتش اصلا زورش نمیکنم میخواد میخوره نمیخواد دنیا رو به بریزی نمیخوره یه دختر به شدت بدخلقی ...

عزیزم من راسیپ ندادم شاید واقعا اثر همون باشه بد خلق میشه عفونت گوش واقعا مزخرفه خدا کنه ک زود تر خوب بشه

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

توروخدا دعا کن برام😔😔سر صب انقد عصبی شدم بس که شب روز صدای گریه هاش تو گوشمه انقد نفرینش کردم😭گفت ...

نگو اینجور

ادم سالم ک گریه نمیکنه‌ طفلی درد داره

شما هم خسته شدید. ۲طرف دارید اذیت میشید

ببریدش دکتر بهتر

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اره دقیقا، دختر منم کوچولو بود دو سه روز بهش دادم دیدم بدخلق و عصبی شده دیگه بهش ندادم

منم همین فکرو داشتم چند روز دادم دیدم عصبیه نخواستم بدم

عمه ش به زور میداد که نه اشتهاش باز بشه😭

من تجربه شربت اشتها ندارم ولی ترجیح میدم ی بچه سالم لاغر داشته باشم تا تپل بدخلق 

بنظرم شربتشو قط کنید. والا من الان باردارم ضعف میکنم ولی هیچی نمیتونم بخورم برا همین مدام حالم بده و در حاله ناله ام 

شاید شربتن باعث احساس گرسنگی و ضعفش میشه ولی میلی ب غذا نداره و عصبیش میکنه .

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
منم همین فکرو داشتم چند روز دادم دیدم عصبیه نخواستم بدمعمه ش به زور میداد که نه اشتهاش باز بشه😭

عزیزم بچه میلش باشه غذا میخوزه. مخصوصا ک الان چن ماه هوا گرم

ادم بزرگ میلش ب غذا نمیره. بعصی بچه ها هم کم غذا هستن از اولش

دختر بزرگ منم جثه ریزی داشت ولی قد بلند بود از اول کم اشتها بود. برعکس دومی اهل غذا

باورت میشه غذای بچه ۷ ساله و ۳ساله یکی؟؟ بلکه دومی بازم طلب میکنه

ب بزرگه ۳دوره برا اشتها زینک دادم ک اشتباه محض میگن بلوغ زودرس میاره.

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

منم همین فکرو داشتم چند روز دادم دیدم عصبیه نخواستم بدمعمه ش به زور میداد که نه اشتهاش باز بشه😭

تو بحس بچه داری ب حرف هیچ کس گوش نکن عمه چی گفت خاله چی گفت بگو باشه کار خودتا بکن  خیلی سرشون تو زندگی توعه شربت و خالی کن توش اب پر کن بده بهش  

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

بعد میتونی از راه های دیگه وارد بشی. مثلا اگه میوه میخوره میوه بدهدجای غذا بزار بخور معدش گشاد میشه ب مرور  یا چهار مغز  کیک خونگی با شیره انگور و شیر و...درست کن. براصبونه اش پنکیک درست باعسل بده بهش بچه ها خوراکی رو بیشتر دوست دارن و لذت میبرن. خوراکی های سالم براش درست کن 

یعنی هیچ نشونه ای نداره آخه الان بزرگ شده دندونش درد کنه باید نشون بده خودش درد شو

نشونه ش التهاب و قرمزی لثه  بی قراری شبانه  همش بهونه میگیره  گاز میگیره  هی گوشش رو میکشه گاهی تب و اسهال ...دختر من این علائم رو داشت واسه دندونیش 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تجربه شربت اشتها ندارم ولی ترجیح میدم ی بچه سالم لاغر داشته باشم تا تپل بدخلق بنظرم شربتشو قط کنی ...

شربت رو که ۱۵ روزه قطع کردم 

نمیدونم دلیل گریه هاش چیه 

ولی واقعا خستم کرده خیلی تحملش کردم دیگه نمیتونم😔

بعد میتونی از راه های دیگه وارد بشی. مثلا اگه میوه میخوره میوه بدهدجای غذا بزار بخور معدش گشاد میشه ...

الان دیگه حرف اشتهاش نیس 

این‌گریه ها و بد قلقی هاش امون مو بریده😭😭

گاهی دلم میخواد از دستش خودکشی کنم بی مادر بشه انشالله