2777
2789
عنوان

ترسناک خیلی بدبود

302 بازدید | 38 پست

تقریبا دوساعتی پیش واقعا نمیدونم خواب بودم یابیدار احساس کردم موهای بلند یه زن ریخته توصورتم،این احساس که کردم واقعا دیدما ولی نمیدونم توخواب بوده یابیداری اومدم جابه جا بشم کوفته بودم انگار نفسم بالانمیومد گردنمو به زورتونستم تکون بدم و جابجا بشم 😭😭😭😭چرا اینطور شدم خدایا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بد بود چند وقت هم هست همش بدنم کبود میشه خودبخود. همش خوابای بدمیبینم وبیدارمیشم اصلا یجورایی ک ...

منم همینطور

البته کبودیا دیگه قطع شدن

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

منم همینطورالبته کبودیا دیگه قطع شدن

من یه مدتی اینطوربودم خوب شدم الان دوباره یک ماهی هست بازاینطورم. فقط یه روز سوره بقره گذاشتم توخونه پخش شد تازه اونم کامل نه. سرکه ای که بهش چهارقول وایت الکرسی خونده بودم خوردم وچهارگوشه خونه ریختم دوروزی خوب بودم شبا بدون اینکه خواب بدببینم وبیداربشم تاصبح میخوابیدم که حالا بازدوباره این اتفاق افتاد

بختک یه نوع جن هستش، شب موقع خوابیدن بین خواب و بیداری به بدن انسان ها دسترسی پیدا میکنه، خوندن ایت الکرسی شب  قبل خواب و وضو گرفتن قبل خواب باعث میشه اجنه و شیاطین موقع خواب بهتون دسترسی پیدا نکنن

فلج خواب نیست میگن بدنشون کبود میشه، اون جای رد بختک هست که بهشون دست میزنه

همیشه روی رون پام اندازه یه انگشت کبود میشد ولی دیروز دیدم روی دستم هم کبود شده 

بدنت موقع خوابیدن بین خواب و بیداری قفل میشه؟ فکر میکنی یه شخصی محاصره ات کرده؟

دقیقا همینطوره ویه مساله دیگه هم هست که دلیلشو نمیدونم واصلا نمیدونم درست هست اینجا بپرسم یانه