2777
2789
عنوان

با هیچ آلارمی بیدار نمیشم

469 بازدید | 14 پست

خوابم خیلی به هم ریخته

الان خوابم میگیره تا دو سه بعد از ظهر

به هیچ کارم نمیرسم 

چیکار کنم فردا زودتر پاشم یکم درست شه؟

با آلارم هم هیچ جوره بیدار نمیشم اصلا انگار نمیشنوم صداشم خیلی زننده و بلنده

اگه هم بشنوم فقط در حد خواب و بیدار میشم خاموشش میکنم میخوابم اصلا هوشیار نمیشم

گوشی رو دور بذارم هم نمیشنوم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرچ کن alarmy

عکسش هم اینه

صداهای آژیری رو انتخاب کن

واسه قطع کردن هم چند تا محاسبات ریاضی بذار

تو تنظیمات هم برو و خاموش کردن گوشی موقع زنگ خوردن آلارم رو غیرممکن کن و همینطور حذف برنامه رو

کم بخواب زیاد که میخوابی نمیتونی پاشی

فکر کن ۹ صبح دکتر داری باید پاشی بگو بیدارت کنن

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
سرچ کن alarmyعکسش هم اینهصداهای آژیری رو انتخاب کنواسه قطع کردن هم چند تا محاسبات ریاضی بذارتو تنظیم ...

محاسبات ریاضی😆😆 چه باحال

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
محاسبات ریاضی😆😆 چه باحال

گزینه های مختلفی داره

مثل تکون دادن موبایل ، مثلا تنظیم می‌کنی صد بار موبایل رو باید تکون بدی تا صداش قطع بشه

صدا رو هم نمیتونه اون وسط کم کنی

گوشیتم خاموش نمیشه ، از برنامه هم نمیتونی خارج بشی که حذفش کنی

صداشم وحشتناکه

البته خودم اون موقع که ازش استفاده میکردم اول بقیه بیدار میشدن بعد منو بیدار میکردن که خاموشش کنم چون محاسباتش رو بلد نبودن😂

خوشبختم

منم همینم

به زور خوابمو درست کردم چند روز پیش ، دوباره خراب شد

میخوام امروز کلا بیدار بمونم شب زود بخوابم

روش خودنو فقط برای مواقع ضروری توصیه میکنم یکم  جوگیرانس ولی روی من فقط همین جواب میده 🤣

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
گزینه های مختلفی دارهمثل تکون دادن موبایل ، مثلا تنظیم می‌کنی صد بار موبایل رو باید تکون بدی تا صداش ...

عالیه چه برنامه ی باحالی 👌🏻😂

گزینه های مختلفی دارهمثل تکون دادن موبایل ، مثلا تنظیم می‌کنی صد بار موبایل رو باید تکون بدی تا صداش ...

البته من امسال که کنکوری بودم همه ی اعضای خانواده از زنگ موبایلم شاکی بودن اینو که بذارم دیگه فکر کنم از خونه بندازنم بیرون 😅

البته من امسال که کنکوری بودم همه ی اعضای خانواده از زنگ موبایلم شاکی بودن اینو که بذارم دیگه فکر کن ...

من تو خوابگاه بیشتر باهاش مشکل داشتم

واسه همین بعضی وقتا هدفون میذاشتم می‌خوابیدم که وقتی صدای گوشیم درومد فقط خودم بشنوم 

البته در حالت عادی این اتفاق نمیوفته ، یعنی صدا از هدفون پخش نمیشه واسه همین یه برنامه دیگه دانلود کردم که صدا رو از هدفون هم بشه پخش کرد 😑

این بود

من تو خوابگاه بیشتر باهاش مشکل داشتمواسه همین بعضی وقتا هدفون میذاشتم می‌خوابیدم که وقتی صدای گوشیم ...

جالب بود ممنون از اطلاعات مفیدتون👌🏻👌🏻

سرچ کن alarmyعکسش هم اینهصداهای آژیری رو انتخاب کنواسه قطع کردن هم چند تا محاسبات ریاضی بذارتو تنظیم ...

حاجی از چی حرف میزنی

من اینو هم نصب کردم جواب نداد

صد تا مشغله ریاضی گذاشتم

بلند شدم همشو حل کردم گرفتم دوباره خوابیدم😂😂😂😂هیچ جوره بیدار نمیشم

خانوادمم نیم ساعت با کلی صدا زدن و خواهش بیدارم میکنم

با من از خواب سنگین حرف نزن ما مثل هم نیستیم

لطفا لایک نکنید