الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنونم دوازدهم سوالاتش چطور بودن مثلا زیستش ترکیبی سوال میدادن از پایه های قبلی؟
نه از خود دوازدهم بود ۳ تا شکل داده بودن که باید از رو شکل تشیخیص میدادی جواب بدی تستی تشریحی توضیحی پاسخ کوتاه تو همه امتحان نهایی ها یه تعداد سوال سخت هس یه تعداد اسون یه تعداد متوسط متاسفانه امتحان زبان خارج از کتابم سوال داده بودن و برا کسای که کلاس رفتن اسون بود فقط هر سال نسبت به گذشته یه تغیراتی داره اگه قصدت اینه دانشگاه بری از فرصت استفاده کن تابستونم با برنامه بخون
آها ،اگه در طول سال تست بزنیم ممکنه که تو نمره تاثیر داشته باشه ؟
عزیزم برا نهایی باید تشریحی بخونی تمام جزئیاتم بخونی خط به خط ممکنه تو صحیح غلطا مثلا به جای اکثرا بنویسن اغلب یا گاهی اوقات باید تشخیص بدی اکثرا تو کتاب بوده و خب غلطه جواب
تست برا کنکور خوبه و حتما باید بزنی چون سوالت کنکوره که تستی و باید با نحوه سوالا اشنا باشی برا نهایی کتاب کامل بخون براش سوالات نهای و شبه نهایی همون سال یا سالایی قبل پرینت بگیر حل کن نمونه سوالایی کتابم حتما حل کن کتاب های شب امتحان نهایی خیلی سبزم خوبه