2777
2789
عنوان

افغانهاااا

3528 بازدید | 153 پست

بچها از اونجایی که بشدت دیدم نسبت به افغان ها بده!!(لطفا فاز روشن فکری نگیرید)توی ترمینال بودم و یک خانم افغان دیدم!گفتم چرا تو کشور خودتون نمیمونین تورو خدا نیاین کشور ما !!! گریه کرد گفت طالبا به بچهای ۹/۱۰ سالمون که توی کوچه بازی میکنند ت  ج ا و ز میکنند و میگن دختر حق نداره توی کوچه بازی کنه!حق نداره درس بخونه!باید تا ۱۲/۱۳ سالگی ازدواج کنه و ۱۶ سالگی بچه بیاره

میگفت دوتا دختر بچه ۱۰/۱۱ ساله توی کوچه داشتند بازی میکردند و طالبا بچه هارو بردن و تجا. وز کردند بهشون و بعد انداختنشون تو‌کوچه!میگفت خونوادشون هم فهمیدن ولی کاری از دستشون بر نمیاد!!!حقیقتا اینطوری که میگفت دلم براشون سوخت!!!ولی خب بازم یه سری هاشون خیلیییییی گستاخنننننننن !خدا خودش این مملکت رو نجات بده

دلم واسه اونام میسوزه دلم واسه خودمون بیشتر میسوزه این همه کشور چرا میان اینجا وقتی مام اندازه اونا بدبختیم

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرداشون چرا فرار کردن 

بمونن برای کشورشون مبارزه کنن 

مگه جوون های ما این کارو نکردن هست سال نجنگیدن ؟؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

خب تا مملکت ما هم به همین وضع دچار نکنن راضی نمیشن

مگه مرداشون کم تو ایران از اینکارها نمیکنن؟

مشکل از ریشه اس جمع کردن اومدن اینجا اینجا هم مثل همونجا کنن؟

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

اعصابم خورد شد

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
بیاید قبول کنیم که اگر ماهم این شرایط رو داشتیم قطعا فرار میکردیم از مملکتمونمیرفتیم جای دیگه ولی دی ...

نه مردم خیلی فرق میکنن رو بال هواپیما فرار نمیکنن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دلم واسه اونام میسوزه دلم واسه خودمون بیشتر میسوزه این همه کشور چرا میان اینجا وقتی مام اندازه اونا ...

اتفاقا منم همینو گفتم

گفت ما راحتتر میتونیم بیایم ایران

میکفت فقط ایران و پاکستان اومدنش برامون راحته و مشهد هم که همسایمون هست مردامون فرار میکنند میرن مشهد!!الان تو شهر ما(شیراز) پر اززرررر افغانیه

بیاید قبول کنیم که اگر ماهم این شرایط رو داشتیم قطعا فرار میکردیم از مملکتمونمیرفتیم جای دیگه ولی دی ...

به هیچ عنوان هیچکدوممون اینجور تن به ذلت نمی‌دادیم فرار نمی‌کردیم اینجوری

کسایی که مهاجرت میکنن با مدرک علمی و ... نه با خفت و خواری

ما سخت تر از اینهاشم در این مرز و بوم کشیدیم 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

واقعا چه پرو رو بازي آخه!!

همه انسان ها خوب و بد دارن

الآن ايراني ها كه مهاجرت ميكنن يه كشور ديگه مردماي اون كشور بايد فخر بفروشن؟

همه جا زمين خداست به دور از مرز ها هممون انسانيم

این و میدونن و سالی یه بچه میارن

ما چه گناهی کردیم همسایه ی اینا شدیم

بیش از حد بچه میارن جا خودمون نیست دیگه

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

مرداشون چرا فرار کردن بمونن برای کشورشون مبارزه کنن مگه جوون های ما این کارو نکردن هست سال نجنگیدن ؟ ...

اتفاقا بهش گفتم همه اینارو

چون واقعا خوشم نمیاد ازشون

گفت سه تا از داداشای خودم فرار کردن به مشهد تا بتونن راه رو برای ما باز کنند ماهم ببرن با خودشون

اتفاقا منم همینو گفتمگفت ما راحتتر میتونیم بیایم ایرانمیکفت فقط ایران و پاکستان اومدنش برامون راحته ...

بجای فرار کردن به کشور های دیگه بهتر بود روی تربیت پسرانشون کار کنن!

نه اینکه از مالیات ما بخورن و بریزن و از سرمایه های ملی کشور ما استفاده کنن

اگر بنا بود به دلسوزی کشور اداره شه که هیچی دیگه هر جانی بی و کس کاری رو باید در کشور پذیرا بودیم