2777
2789

گفت بیا بیوی اینستامون قلب بذاریم که کسی نیاد سمتت منم گذاشتم اشتباه کردم؟میترسید خاستگار بیاد واسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا چ اشتباهی ان شاء الله خوشبخت بشین 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.

این خز بازیا واسه اوایل دوستیه که زمانی که قراره خواستگاری بشه 

لطفا حذفش کن هنوز نه به باره نه به داره معلوم نیس اصلا به هم برسید یا نه از الان خودتو ادامس دهن مردم نکن

وا مگه کسی بیوش قلب بزاره خواستگار نمیاد نه چه اشتباهی میخواد خودش بیاد خواستگاریت 

اما یکم تحقیق کن و پیگیر باش که یه وقت شکاک و بددل نباشه

چون برای هردختری خواستگار میاد حتی وقتی ازدواج میکننه و طرف نمیدونه متاهله اعتماد دارع بهت؟

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب