2777
2789
عنوان

برم مشهد تنهایی بدون شوهرم

179 بازدید | 17 پست

بچه ها شوهر تازه از کربلا اومده بهش گفتم دو هفته دیگه بریم مشهد گفت کارم زیاده شما برید یعنی منو دو تا بچه هام دخترم 6 و پسرم 3 سالشه با تور بریم 

به نظرتون برم با نه 

شوهرم مشکلی نداره خودمم دو دلم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر در توانت هست حتما برو. 

اگر میبینی اذیت میشی مادری خواهری دوستی داری،  باهاش برو. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خودت اذیت نمیشی با دوتا بچه؟ من یه پسر سه‌ساله دارم مرددم تنها برم جایی میترسم از پسش برنیام مخصوصا ...

از همین میترسم ولی خیلی دلم هوای مشهد و امام رضا رو کرده 

اره نظر بقیه هم همین بوده خودمم بدون شوهرم بهم خوش نمیگذره چون خیلی کمک حالمه ولی دلم خیلی واسه مشهد ...

با بچه دست تنها دهنت صاف میشه تو گرما.،نرو یا بمون ی فرصت مناسب با شوهرت برو