2777
2789

دوستان من سال ۹۸ یک ترم دانشگاه پیام نور درس خوندم بعدش بنا به دلایلی درس و دانشگاه رو ول کردم . مدرک پیش دانشگاهی هم اونجا تو دانشگاه موند... الان اگه بخوام مدرکمو از دانشگاه بگیرم باید هزینه ای هم پرداخت کنم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام با اجازه استارتر عزیز

منم مهرماه پارسال پیام نور ثبت نام کردم،بعد دو جلسه کلاس کلا دانشگاهو ول کردم نه برای انصراف رفتم نه حتی یک ترم پاس کردم،ولی هزینه کاملش رو موقع ثبت نام پرداخت کردم

امسال اگه دانشگاه روزانه قبول شم، باید از اون دانشگاه انصراف بدم؟ و هزینه ای هم بابت انصراف میگیرن؟

عزیزم کار طلاقتون چی سد؟باهم کنار اومدین؟سرخونه زندگیتی؟

نه متأسفانه عزیزم . انگار قسمت هم نیستیم. 

کارای دادگاه پیش رفت . فقط مونده بریم محضر برا اجرای صیقه طلاق 😔

نه متأسفانه عزیزم . انگار قسمت هم نیستیم. کارای دادگاه پیش رفت . فقط مونده بریم محضر برا اجرای صیقه ...

چی بگم والا

ان شاءالله هرچی خوشی هست نصیبت بشه 

توکل بخدا عزیزم

خیلی ناراحت شدم برات

چی بگم والاان شاءالله هرچی خوشی هست نصیبت بشه توکل بخدا عزیزمخیلی ناراحت شدم برات

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم... 

من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم فکر میکردم با ازدواج نفس راحتی میکشم اما بدتر شد از چاله افتادم تو چاه .

منو از دعای خیرت بی نصیب نکن 🙏