2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادتش بده حتی ریاضی هم بخونه . کتابو قورت بده . کتاب کار واس چیشه !! ازمون نمونه هم ۴ سال دیگه بخواد بده فقط کتابه . حتی کنکور هم کسی موفقه که اول کتابو قورت بده بعد تست بزنه . خانواده های امروزی توجهی به کتاب و درس ندارن و فقط کلاس تقویتی میزارنو کتاب کار میخرن . هیچ کدوم فایده نداره تا بچت علاقه ای به کتاب نداشته باشه :|

چاپ خود مدرسه هست؟ اگه انتشاراتی هست که میشه تهیه کرد لطفا بما هم معرفی کنید

نه چاپ مدرسه نیس،کتاب کلاغ سپید ریاضیش رو دادن ،اگر لازم باشه حتما معلمشون بهتون میگن بخرین ،دخترم تو خونه بهشون میگن حل کنن بعنوان مشق

دخترم دولتی هستش

چه خوب که رسیدگیشون اینقدر خوبه پسر من دولتی هستش اما تا امروز فقط مرور کلاس اول داشتن اونم نه آزمون داخل دفتر مشق ...اما من خودم حسابی باهاش کار میکنم منتظر معلم نمیمونم .