بچه ها یه فیلم میخوام پر ریزون باشه 😂😂 یه چیزی مثل شاتر ایسلند که ذهن درگیرش بشه
در کل فیلم خفن معرفی کنید بهم
یادت باشه ظرفیت آدما متفاوته؛ یعنی ممکنه اتفاقی که برای تو مثل شوخیه، برای یکی دیگه، یکی از بزرگترین دردهایی باشه که تجربه کرده. پس وقتی یکی اینجا تاپیک جدی میزنه لطفا مسخره بازی درنیار.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
یادت باشه ظرفیت آدما متفاوته؛ یعنی ممکنه اتفاقی که برای تو مثل شوخیه، برای یکی دیگه، یکی از بزرگترین دردهایی باشه که تجربه کرده. پس وقتی یکی اینجا تاپیک جدی میزنه لطفا مسخره بازی درنیار.
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷