2777
2789
عنوان

اگه دوس داری خیاطی یاد بگیری

103 بازدید | 9 پست

من ی آرشیو از دوره های خیاطی از هر استادی ک فکرشو بکنی دارم

یعنی صفر تا صد خیاطی 

حتی دوره های تخصصی شب و عروس و دوره های مانتو دوز 

دوره های ضخیم دوزی

کیف دوزی

دوره های تابستانه و زمستانه

این دوره ها ک قیمتشون بالای ۲۰ میلیونه یا خودم خریدم یا با دوستام تبادل کردم 

اگه کسی خواست بگه با هزینه ی کم بهتون میدم

شما چند میدی؟

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه رو با هم میخای؟؟؟؟یا ی دوره؟دوره های تابستانه و مانتو ۱۰۰ تومن دوره های تخصصی ۲۰۰

فعلا تابستانه و مانتو دوزی 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
درخواست دوستی بده ای دی تلگرام بهت بدم

تلگرام ندارم

دوره ها رو چطور میخای داشته باشی عزیزم پس؟؟تمام دوره ها توی تلگرامه

تلگرام رو حذف کردم ، ایتا یا روبیکا

تلگرام رو حذف کردم ، ایتا یا روبیکا

عزیزم حجم دوره ها طوری نیست ک بتونم از تلگرام دانلود کنم ذخیره کنم دو باره توی ی پیام‌رسان دیگه ارسالشون کنم اینجوری ۲۰۰ تومن باید فقط نت استفاده کنم

نمیصرفه اگه دوره ها رو میخای تلگرام نصب کن