2777
2789
عنوان

تا حالا همچین چیزی رو تجربه کردین🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 46 پست
آره پارسال پاییزکلاسمون تو یه کافه ای برگزار میشدمدیر کافهخیلییی بهم نگاه میکردحتی دوستامم فهمیده بو ...

اوه اوه چه حسی داشتی اونموقع؟🙂😂

چیزی که به‌طور قطع میدانستم این بود که بارها در زندگی‌ام مرده بودم..؛
منم تقریبا ۶ ماه فراموش کردم و برام مهم نبود ولی چند روز پیش دوباره دیدمش و دوباره با همون حرفا و رف ...

میدونی تو بحث ۶ ماهه من ۳ سال برام مهم نبود و یهو ذهنمو درگیر کرد ولی کسی که واقعا حسی داشته باشه گیجت نمیکنه 

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال با یوی رفیق بودم قشنگ هر دومون رفتارمون یجوری بود ک معلوم بود دوس داریم همو اصن انگار عین ر ...

ایوای چه بددد

بعضی‌وقتا همون دوران رفاقت خیلی قشنگ‌تر از اینه که با طرف تو رابطه باشی

این هیچییه بار با خانواده رفتیم شمالکنار ساحل ک بودیمیه پسر حدودا ۳۰ ساله هم با خانوادش اومدن و چند ...

به‌شدت درکت می‌کنم

اره دقیقا همین ماجرا پیش اومد برام 

یهو سرد شد دوست معمولی بودیم و خبری نشد ازش منم یه مدت بعد به خاطر یه سری شرایط نامزد کردم یک ماهو نیم بعد پیام داد و گفت تصادف کرده بود و یکم اشفته بود ولی زباد صحبت نکردیم و فرصت نشد بگم نانزدم یعنی نمیدونستم چطور بگم دیگه من هیچ پیامی ندادم باز یک ماه بعدش دوباره پیام داد چرا خبری ازت نیست گفتم گرفتارم میخواستم یه فرصتی گیر بیاد بگم بهش نامزدیم چون پیام دادنم دیگه درست نیست اما باز به خاطر عادت بدی که داره دیر جواب میده دیر جواب داد و منم فقط لایک کزدم پیامشو هیچی نگفتم اما خب میدونی پشیمونم 

میگم ایکاش همون موقع قبل این ماجراها میگفتم بهش تهش که چی؟

حسرتش نمیموند به دلم 

گاهیم میگم خوب شد نگفتم 

شرایط سختیه

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

اره دقیقا همین ماجرا پیش اومد برام یهو سرد شد دوست معمولی بودیم و خبری نشد ازش منم یه مدت بعد به خاط ...

اگه شمارتو داره بهترع استوری چیزی بزاری که معلوم باشه تو رابطه ای

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱  

داستان تو چی بوده؟🥲

منم مثل تو..

تو روز عاشورا دیدمش و خیلی ازش خوشم اومد اما اون اصلا منو ندید چون خیلی ازم دور بود و با اینکه تو شهر خودمون بود دیگه هیچوقت ندیدمش

منم مثل تو..تو روز عاشورا دیدمش و خیلی ازش خوشم اومد اما اون اصلا منو ندید چون خیلی ازم دور بود و با ...

کاش اونم منو نمیدید

وقتی اونم قفل شده بود فهمیدم اونم همین حس و داره🥲

حالا من ک این جوری میگم فکر نکنی همه رو نگاه میکنما

کلا تو چشم هیچ کسی نگاه نمیکنم

این یه مورد بود و تموم شد و رفت...😢

منم مثل تو..تو روز عاشورا دیدمش و خیلی ازش خوشم اومد اما اون اصلا منو ندید چون خیلی ازم دور بود و با ...

کاش اونم منو نمیدید

وقتی اونم قفل شده بود فهمیدم اونم همین حس و داره🥲

حالا من ک این جوری میگم فکر نکنی همه رو نگاه میکنما

کلا تو چشم هیچ کسی نگاه نمیکنم

این یه مورد بود و تموم شد و رفت...😢

نه نشده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......