2777
2789
عنوان

باردارم و بچه خیلی کم تکون میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 25 پست
منم اعصابم خرده هی فکر میکنم نکنه مشکلی هست

چیز شیرین یا اب یخ بخور ب پهلو چپ تو دو ساعت اگر ۱۰ تا حرکت داشت خوب عزیزم تازه اگر حرکتم نکرد ممکن خواب باشه من پسرم ک خیلییی کم اینم کم ولی بیشتر از پسرمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدایعنی خسته ام کرده جبران داره میکنه بیشترم میکنه یعنی فقط وقتی خوابه من ارامش دارم

ماشاءالله وقتی تو شکمن یه جور دق میدن وقتی میان بیرون هم یه جور دیگه😅

خدا همه شونو حفظ کنه

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
به دنیا اومد هم همینقدر آروم بود؟

نه والله باورکن ۵ماهگی نشست انقدپرجنب وجوش بودکه تورورورک هم نمینشست الانم که واویلا

ولی خیلی بچه ی حرف گوش کنی هست بااینکه۱۴ماهشه 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
ماشاءالله وقتی تو شکمن یه جور دق میدن وقتی میان بیرون هم یه جور دیگه😅خدا همه شونو حفظ کنه

ممنون عزیزم

ان شالله شمام به سلامتی بغلش کنی 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
ماشاءالله وقتی تو شکمن یه جور دق میدن وقتی میان بیرون هم یه جور دیگه😅خدا همه شونو حفظ کنه

بچه خیلی خوبه شیریتییه زندگی هس اصلامن نمیفهمم چطورشب شدکاش تواین سن بنونن خیلی شروشیطونن

چیز شیرین یا اب یخ بخور ب پهلو چپ تو دو ساعت اگر ۱۰ تا حرکت داشت خوب عزیزم تازه اگر حرکتم نکرد ممکن ...

اینکارو میکنم خوبه تو همون یه ربع بیست دقیقه هفت هشت ده تا تکون میخوره بعد دوباره آروم میشه

ولی حتما باید یه چی بخورم تا تکون بخوره وگرنه آرومه

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
حالا برعکس من دخترم خیلی کم تکون میخورد پسرم کل معده و روده مو قاطی می‌کنه وقتی تکون میخوره

من چون دخترم خیلی وول میزد فکر میکردم همه بچه ها اونجورین الآن همه اش نگران میشم که نکنه این چیزیشه

بچه خیلی خوبه شیریتییه زندگی هس اصلامن نمیفهمم چطورشب شدکاش تواین سن بنونن خیلی شروشیطونن

آره واقعا با همه اذیتهاشون ولی خیلی خوشمزن

من چون دخترم خیلی وول میزد فکر میکردم همه بچه ها اونجورین الآن همه اش نگران میشم که نکنه این چیزیشه

نه گلم بچه با بچه فرق داره

فقط 44 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍