2777
2789
عنوان

اگه طلسم گرفتید

108 بازدید | 9 پست

سلام اگه دعا و طلسم گرفتید و ناخواسته درگیر دنیای ماورا شدید شب کابوس می‌بینید اذیتتون میکنن صد درصد بهتون جن وصل شده برای کمک کردن بهتون با راهکار های قرآنی و حرز میتونم بهتون کمک کنم بهم پیام بدید یا اگه چشمتون باز شده و یه چیزایی میبینید اذیتتون میکنن یا میزننتون میتونم کمکتون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من میگن بختت بسته ست نمیتونی ازدواج کنی هرچیم باطلی گرفتم الکی بود

سلام هرچی طلسم و دعا گرفتید بریزید تو اب جاری رودخانه بذارید باطل بشه و سه روز انصرافنامه بخونید و اگه حس میکنید بختتون بستس گلابو بریزید داخل یه اسپری با مقدار خیلی کم خیلی کم اب داخلش 33 بار آیه 33 سوره الرحمن و هر بار با بسم الله الرحمن الرحیم میخونید و فوت میکنید داخلش سه بار ایت ال کرسی تا علی العظیم میخونید فوت میکنید داخلش و یک بار چهار قل میخونید و فوت میکنید داخلش اگه خواستید سوره های دیگری از قرانم بخونید و داخلش فوت کنید مثلا الرحمن کامل فوق العادس زیارت آل یاسین فوق العادس و بگید اینو درست میکنید به نیت باز شدن بخت و اینو در روز قبل مغرب درست کنید هر شب قبل خواب به صورتتون اسپری کنید و هر روز صبح که از خواب پا میشید و این گلابو تا چهل روز شب قبل خواب صبح که از خواب بلند میشید به صورتتون اسپری کنید انشاالله مشکلتون برطرف بشه و حتماً طلسمایی که گرفتیدو بندازید تو اب جاری و تا چهل روز رقیه شرعی گوش بدین و سه روزم بخاطر اون طلسمات انصرافنامه بخونید

من برام طلسم گرفتن شنیدم تو قبرستون دفن کردن همیشه کابوس میبینم خونه نشین شدم افسرده تنها همیشه عصبی ...

خب برطرف کردنش کاری نداره فقط شروع کردین تا چهل روز باید انجام بدید و نباید ول کنید اصلا پیش دعا نویس اینا برای سرکتاب و ازینجور چیزا نباید برید حرز امام علی (ع) حجاب جامع و حرز امام جواد بگیرید همراه خودتون بذارید هیچ دعا و طلسمی روتون اثر نمیکنه و سه روز انصرافنامه بخونید اگه نمیدونید چجوریه انصرافنامه بپرسید تو پست بعدی میگم و حالا کارای بیشتری هست که برای باطل شدنش میتونید انجام بدین

من برام طلسم گرفتن شنیدم تو قبرستون دفن کردن همیشه کابوس میبینم خونه نشین شدم افسرده تنها همیشه عصبی ...

به این ایدی در تلگرام پیام بدید تا انصرافنامه براتون ارسال بشه Allirezza110