2777
2789
عنوان

اگه طلسم گرفتید

1529 بازدید | 40 پست

سلام اگه دعا و طلسم گرفتید و ناخواسته درگیر دنیای ماورا شدید شب کابوس می‌بینید اذیتتون میکنن صد درصد بهتون جن وصل شده برای کمک کردن بهتون با راهکار های قرآنی و حرز میتونم بهتون کمک کنم بهم پیام بدید یا اگه چشمتون باز شده و یه چیزایی میبینید اذیتتون میکنن یا میزننتون میتونم کمکتون کنم 

کاربری جدید و تاپیک جنجالی

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

یه مدت طلسم دادن مد بود

الان هرکی از راه میرسه راهکاراش قرانیه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کمک کن

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
یه مدت طلسم دادن مد بودالان هرکی از راه میرسه راهکاراش قرانیه

مث چند سال پیشا که هرکرم و محصولی تبلیغ میشد فرمولاسیون جدید شیمیایی داشت،جدیدا هرکوفتی تبلیغ میکنن کاملا گیاهیه و بی ضرر

شمام یاد گرفتین ب دروغ راهکار قرانی میدین مثلا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عزیز مردمو تلکه نکن

مادرم هزار تا کار قرانی و رحمانی گرفت اما هیچی به هیچی اما تا کار یبهودی و صبی گرفت در جا نتیجه داد 

طرفم گفت قران کتاب جادو و سحر نیست  که بشه باهاش جادو امجام داد 

جاریمم با طلسم صبی بعد ۷ سال نازایی سر ۴۰ روز باردار شد 

دخترداییمم با جتدو دوست پسرشو که کات بودن اورد پای سفره عقد 

عزیز مردمو تلکه نکنمادرم هزار تا کار قرانی و رحمانی گرفت اما هیچی به هیچی اما تا کار یبهودی و صبی گر ...

سلام دوست عزیز رو دعا اجنه رحمانی نمیاد حدیث معصومین هست که دعا گرفتن شرکه و امام علی فرموده که کسی جادو یاد بگیره کافر شده و اجنه ای که روی دعا میان اجنه سفلی هستن و به بند اتصال طرف وصل میشن بعله پسرعمتون شاید ازدواج کنن ولی جن وراثتی بهشون میچسبه و بچشون به سن بلوغ برسه مشکلات ازدواج کردن براش پیش میاد 

برامون طلسم گرفتن دخترکم سر همین کاراشون از دستم رفت چیکار کنم

سلام هیچ جنی نمیتونه انسانی رو بکشه بد به دلتون راه ندید مرگ دسته خداست شما میتونید اذیتایی که میشید رو بگید؟ 

سلام دوست عزیز رو دعا اجنه رحمانی نمیاد حدیث معصومین هست که دعا گرفتن شرکه و امام علی فرموده که کسی ...

خلاصه من که قبول ندارم چون داری فقط با اسم قرانی و رحمانی و حرز و امام مردمو گول میزنی

مث چند سال پیشا که هرکرم و محصولی تبلیغ میشد فرمولاسیون جدید شیمیایی داشت،جدیدا هرکوفتی تبلیغ میکنن ...

سلام دوست عزیز شما هنوز چیز بدی از من دیدین که قضاوتم میکنید؟