2777
2789
عنوان

اگه طلسم گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 40 پست
سلام دوست عزیز شما هنوز چیز بدی از من دیدین که قضاوتم میکنید؟

نه ولی از کسی هم هنوز چیز خوبی ندیدم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

خلاصه من که قبول ندارم چون داری فقط با اسم قرانی و رحمانی و حرز و امام مردمو گول میزنی

ببینید شما میگید مادرتون دعا رحمانی و قرانی گرفته در صورتی که همچین چیزی نیست دعای رحمانی و قرانی کسی بهش دست رسی نداره تو زمان خیلی قدیم یسری عارف های بالله بودن که موکلین رحمانی داشتن که اون دعاها هیچوقت به الان نرسید و من هیچ دعا و طلسم رحمانی نه توصیه میکنم نه دعانویسی توصیه میکنم در ضمن 666 قصد جسارت ندارم ولی این عددو بردارین خوب نیست🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من زندگیم خیلی بهم ریخته تازه اساس کشی کردیم دوماه میشه اما توی این دوماه یک روز خوش نداشتیم همه اش جنگ و دعوا و بی احترامی 

نمیدونم چیکار کنم 

قبلا خواب سوسک زیاد میدیدم تعبیر کردم که مال چشم زخمه اما زندگیم نابود شده شوهرم انقدر سرد شده که شبا خونه نمیاد 

بخدا قسم حیران موندم 

برامون طلسم گرفتن دخترکم سر همین کاراشون از دستم رفت چیکار کنم

اگه خیلی اذیت میشید تو خونه سایه میبینید یا فقط فکر میکنید براتون طلسم گرفتن تو یه اسپری گلاب بریزید یه خورده ابم میتونید اضافه کنید داخلش 33 بار ایه 33 سوره الرحمن که یا معشرالجن و انس هست رو بخونید هر 33 بار با بسم الله رحمن رحیم و 3 بار ایت الکرسی تا علی و العظیم بخونید داخلش فوت کنید و یک بار چهار قل و میتونید ایات دیگه قران یا زیارت ال یاسین هم بخونید داخلش فوت کنید دقت کنید اینکار باید تو روز انجام بشه حتماً و به دیوارای خونه اسپری کنید تو روز تا خونتون حصار بشه دقت کنید اصلا داخل دستشویی و حموم نزنید و اصلا نباید زیر دست و پا بریزه اگه ریخت باید شیرینی پخش کنید و اط خدا طلب بخشش کنیدو اگه فکر میکنید طلسمی دارید جنی بهتون وصله رقیه شرعی رو گوش بدید اگه جنی بهتون وصل باشه سر گیجه میگیرید یا تپش قلب یا حالتون بهم میریزه یا یهو شدید یجای بدنتون درد میگیره

برامون طلسم گرفتن دخترکم سر همین کاراشون از دستم رفت چیکار کنم

اسپری گلاب برا حصار خانه که گفتم چجوری درست میشه دقت کنید داخل دستشویی و حموم اصلا به هیچ وجه نباید زده بشه به دیوارای خونه یه متر بالاتر از زمین و هنگام اسپری کردن نباید رو زمین بریزه هنگام اسپری کردن ذکر لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم گفته بشه اگه میخواید ببینید خودتونم طلسمی چیزی دارید رقیه شرعی گوش بدید اگه سرگیجه گرفتید سردرد گرفتید تپش قلب گرفتید یا این چنین علائم جسمی یعنی شما مشکلات ماورایی دارید در غیر این صورت نه چیزی نیست

عزیزم من زندگیم خیلی بهم ریخته تازه اساس کشی کردیم دوماه میشه اما توی این دوماه یک روز خوش نداشتیم ه ...

سلام اصلا سمت طلس م و فا ل و دعا و جادو و سرکتاب و فا ل تار وت و دعانویس اینا نرید اینا بدترتون میکنه بهتون اجنه سفلی میچسبونه و حالا درگیریای ماوراییم براتون پیش میاد اگه خونتون سنگینه اگه خیلی اذیت میشید تو خونه سایه میبینید یا فقط فکر میکنید براتون طلسم گرفتن تو یه اسپری گلاب بریزید یه خورده ابم میتونید اضافه کنید داخلش ۳۳ بارایه ۳۳ سوره الرحمن که یا معشر الجن و انس هست رو بخونید هر ۳۳ بار با بسم الله رحمن رحیم و ۳ بار آیت الکرسی تا علی و العظیم بخونید داخلش فوت کنید و یک بار چهار قل و میتونید آیات دیگه قرآن

یا زیارت آل یاسین هم بخونید داخلش فوت کنید دقت کنید اینکار باید تو روز انجام بشه حتماً و به دیوارای خونه اسپری کنید تو روز تا خونتون حصار بشه دقت کنید اصلا داخل دستشویی و حموم نزنید و اصلا نباید زیر دست و پا بریزه اگه ریخت باید شیرینی پخش کنید و اط خدا طلب بخشش کنید و اگه فکر میکنید طلسمی دارید جنی بهتون وصله رقیه شرعی رو گوش بدید اگه جنی بهتون وصل باشه سر گیجه میگیرید یا تپش قلب یا حالتون بهم میریزه یا یهو شدید یجای بدنتون درد میگیره

همه بهم میگن سرکتاب باز کن ببین چی شده اما راستش من خیلی میترسم از این چیزا

اگه میخواید از جادو جن و طلسم و اینطور چیزا حصار باشید حرز خیلی خوبه بره خونه میتونید حرز ابی دجانه استفاده کنید بره خودتونم حرز امام علی یا حرز حجاب یا حرز امام جواد فوق العاده هستن

اگه میخواید از جادو جن و طلسم و اینطور چیزا حصار باشید حرز خیلی خوبه بره خونه میتونید حرز ابی دجانه ...

حرز امام جواد گرفتم تازه چند روزه ولی خب دعواهامون خیلیه رزق و روزی مون صفر شده خدا شاهده پول نون خشک نداریم 

حرز امام جواد گرفتم تازه چند روزه ولی خب دعواهامون خیلیه رزق و روزی مون صفر شده خدا شاهده پول نون خش ...

خودتون تا حالا چه شما چه اقاتون طلسمی چیزی گرفتید یا ازین اعدادی که تو اینستا میاد و تکراری کردین و ازین اشکال کشیدین؟ یا ازین قبیل کارا؟ راستی حرز امام جوادو به عنوان بازوبند بذارید  و یه پستی دیدم ازتون که میخواستین راهکار یه مشکلو تو خواب ببینین اگه خواستید ویدیوش هست میتونم براتون ارسال کنم

عزیزم من زندگیم خیلی بهم ریخته تازه اساس کشی کردیم دوماه میشه اما توی این دوماه یک روز خوش نداشتیم ه ...

به این ایدی در تلگرام پیام بدین براتون رقیه شرعی و لینک فیلم دیدن مشکل درخواب ارسال بشه  Allirezza110