2777
2789
عنوان

مزاحمه آشناس میترسممم کمکم کنین

186 بازدید | 10 پست

حدود ۱۰ سال پیش با یکی دوست شدم تو شهرمون که کوچیکه .فقط در حد چت رابطمون بود بعدش من ازدواج کردم اومدم تبریز واسه زندگی ..این آقا از یه خانواده ارازل اوباش قمه کش بود ک کسی تو شهر آدم حسابش نمیکرد خدا لعنتش کنه امروز دیدمش تو محلمون نمیدونم واسه چی تبریز اومده و بهم نگاه طولانی داره خدا لعنتش کنه خیلی نگران زندگیمم .آخه کسی نیس بهش بگه ماجرای ده سال پیش چه ربطی ب الان داره ک اومده محلمون .میترسم شر درست کنع و منو انگشت نما کنه چیکار کنم خانوما؟ منم جای خاهرتون . راهکار میخام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کاری کرد بگو خاطر خواهم بوده منم نمیخواستمش

کسی هم تحویلش نمیگرفته و قبولش نداشته دیگه  

این رو هم به عنوان مدرک استفاده کن 

و اکر چنی چیزی داره بگو الکی میگه من اصلا باهاش در ارتباط نبودم و دروغ میگه و پیامک هاش جعلی هستن 

و بیخیال بهش فکر نکن حتما خودت هم طولانی مدت نگاهش کردی یا حواست بهش بوده ک همچنین فکری میکنی

میدونس مگ شما توی تبریز کدوم منطقه این؟

خاهرش تو تبریز زندگی میکنه و من ۱۰ ساله هبچ ارتباطی با این بشر ندارممم .نمیدونم چرا منو هروقت حتی تو شهرمون میبینه میاد جلوتر خودنمایی میکنه

اون از ترس تو تغذیه میکنه بی تفاوت و با اعتماد به نفس باش اصلا نگاهشم نکن 

اگه زری هم زد بگو شوهرم خبر داره از همه چیز و تکرار کنی میدم پدرتو در بیارن دیگه پیداش نمیشه سمتت 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خاهرش تو تبریز زندگی میکنه و من ۱۰ ساله هبچ ارتباطی با این بشر ندارممم .نمیدونم چرا منو هروقت حتی تو ...

پس اگ منطقه تونو بلد نباشه شاید اتفاقی دیده 

شاید حرکتش صرفه بقول خودتون خودنمایی باشه

ب این راحتیا هم نیست ضربه بزنه ب زندگیت خودش هم اگ دادگاه اینا رفته باشه خوب میدونه پس جرات نمیکنه بیاد ب شوهرت چیزی بگه

بابا هیچ اتفاقی نمیفته اصلا به رو خودت نیار .شوهرت چه تیپ آدمیه؟میتونی باهاش حرف بزنی؟مثلا بگی یه مزاحم داشتی ۱۰ سال پیش چند وقت پیش یکی شبیهشو دیدی خیلی ترسیدی ...ولی بازم نترس خواستی هم چیزی نگو چون اتفاقی نمیفته 

بهش فکر نکن به زندگیت برس دیگه واقعا تعادل نباید داشته باشه اگه بخاد حرکتیم بزنه کاریم خواست بکنه بگو با خواهرش فلان جا بود م دوست بودم اینم خاطر خواه قبول نکردم ازم کینه گرفته ولش کن اصلا یه چیزی میگی اونم خر نیس بلبشو درست میکنه میخاد خودنمایی کنه تو ام توجهت جلب شه

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡