2777
2789
عنوان

بنظرتون سن مهمه

274 بازدید | 38 پست

من و یه آقایی یکسالی میشه که همو دوست داریم و واقعا درباره ی هم جدی ایم.ولی نشکل اینجاست که اون دوسال از من کوچیکتره.

بنظرتو ن سن خیلی مهمه تورابطا و ازدواج؟

اینم بگم که من بیبی فیسم و همه میگن بهت ۱۵ سال میخوره

من واقعا ایشون رو دوست دارم ولی میترسم واقعا همه چیزش اوکیا خیلی تباهم داریم فقط همین یه مورده که بهم استرس میده 

من یه خانومیو دوس دارم از من چند سال بزرگتره

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

نه بابا من کراشم ۱۴ سال ازم بزرگ تره اون یکی کراشم همسن مامانمه😂💔

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بالای ۳۵ باشید نه 

ولی یه پسر ۲۰ ساله عملا کودکه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من خودم به سن اهمیت نمیدم ولی نمیدونم چندساله دیگه چی میشه

هیچی نمیشه هرکی یه نظری داره با حرف مردم جلو نرو کار خودتو بکن

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
نه سن چیز تعیین کننده نیستیفامیلمون رفت به پسرده سال کوچکتر

مشکلی پیش نیومد؟

بضی وقتا مامانم میگه خواستگاری که کمتر از دوسال ازت بزرگتر باشه رو رد میکنم.

ولی از طرب دزگه بحث فامیل پیش میاد میگا عیب نداره دختره بزرگتر باشه نمیدونم چه کنم