2777
2789

سلام بچه ها، من هفته هشتم بارداریم و به مامانم هم چند روز پیش گفتم. ترجیحم اینه تا غربالگری که هفته ۱۲ همه به خانواده شوهرو بقیه اصلا نگم تا شرایطم پایدار بشه. 

ولی خب فکو فامیل شوهرم اینجورین که تا تست بی بی چک‌مثبت میشد میفرستادند تو گروه خانوادگی و خب من دوست ندارم! از طرفی بهشون بگم قطعا میگند چرا زودتر نگفتی!! 

خودم ادم کم حرفیم لطفا شما یه جواب خوب بدید که تحویلشون بدم! 

و اینکه کلا با این شرایط هی دارم فکر میکنم و استرس دارم جواب اونا رو چی بذم عصبیم میکنه

لطفا کمک کنید😘😘

⛔️⛔️توجه: پستهای منو لایک نکنید لطفا!!❌❌❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خودتو راحت کن

الکی داری استرس به خودت میدی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نگو من احمق یبار همین کارو کردم خوب پیش نرفت برام

دفعه بعد ک ب بدبختی حامله شدم گذاشتم بعد شنیدن ضربان قلب فقط ب مادر شوهرم گفتم و دختراش

وقتی جنسیت مشخص شد ب پدر شوهرم چون میرف ب همه میگف

الآنم پنج ماهمه ب یسریا گفتم ب یسریام ن

ب کسی ربطی نداره

سکوت کن و یک لبخند ملیح 

که یعنی خجالت کشیدم و.....

تهش بگو همسرم دوست نداشت بگم میگه اینجور مسايل جار زدن نداره هروقت بقیه فهمیدن فهمیدن 

منم ده هفته ونیمم اما از خانواده ی همسرم هنوز کسی نمیدونه البته من پدرشوهرمادرشوهر ندارم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نگو من احمق یبار همین کارو کردم خوب پیش نرفت برامدفعه بعد ک ب بدبختی حامله شدم گذاشتم بعد شنیدن ضربا ...

منم بارداری اولی قبل صدا قلب به خانواده شوهرم گفتم 

ولی جاریم تا شیش ماهگی مخفی کرد 

حس ساده ها داشتم😵‍💫😂

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

دکترا خودشون میگن تا چهار ماه ب کسی چیزی نگید.. باید منطقی بود چون احتمال همه چی هست... ان شالله بسلامتی زایمان کنی گلم❤.. من خودم سه ماهم تموم شد ب خانوادم گفتم.. چهارماهمم تموم شد یکی از فامیلا فهمید که اونم بفهمه دیگه همه فهمیدن