2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بخونم  

الان نهمم تیزهوشان  

تست چی بزنم     چقدر اهمیت بدم ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
چی بخونم الان نهمم تیزهوشان تست چی بزنم چقدر اهمیت بدم ؟

خیلی درس میخونم اما یه راه امیدوار کننده میگم

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
سلام عزیزم پزشکی یا دندان کدوم بهتره؟میشه دلیلتون رو هم بگیدو اینکه تراز ۹۷۰۰ میشه بگید چه رتبه ای م ...

سلام 

قطعا دندان به دلایل زیادی

ظرفیتش کم تره ارزش رشته حفظ میشه

بعد ۶ سال یه دندانپزشک عمومی میتونه با درامد بالا کار کنه ولی پزشک بعد ۷ سال تازه یه پزشک عمومیه که تا تخصص نگیره به هیچ جا نمیرسه

دروس پزشکی خیلی سخت تره شیفتاشون طاقت فرساست ولی دندان سبک تره

برای ترازتون هم امسال یکم ترازا عجیبه معلوم نیست ولی احتمال خیلی بالا ۳ رشته تاپ رو میارید

اگه منطقه یکید رتبتون زیر ۱۵۰۰ میشه

اگه منطقه دو هستید زیر ۲۷۰۰

نظرتون درباره دندون تعهدی چیه ؟ دندون تعهدی بهتره یا پزشکی تیپ 3

اینم در نظر بگیرید من قصد مهاجرت ندارم و اینکه قبولی تو ازمون تخصص دندون سخته ؟ مخصوصا برای کسی که 4.5 سال بعد از فارغ التحصیلی بهش اجازه شرکت تو ازمونو میدن و شاید درساش یادش رفته باشه